2777
2789

به هر کسی زنگ میرنم یه جور مشغوله 

کاااااش یه جایی بود دل تنگی هامون رو میبردم 

دلم میخواااااست مادر داشتم از اون‌مادرهای پایه ای که همه دلتنگی هات رو میبری پیشش به جاش ارامش میگیری 

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

پسرم التهاب روده داره خیلی اذیت میشه چیزی نمی تونه بخوره 

خوش به اون روزی که نمیدونستم التهاب روده چی هست

خیلی سعی میکنم باهاش کنار بیاااام ولی واقعا  سخته 

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانه دلم میتونی دردودل کنی عزیزم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

من پدر مادرم سایشون رو سرمه

اما.....

تو مشکلات هییییچ قدمی برام برنمیدارن درحالی‌که از انگشت کوچیکشون برمیاد

فقط میگن ای کاش فلان میکردین ای کاش فلان میشد.... دل و دماغ ندارم برم خونشون دیگه

لایک نکن لطفا😬
پسرم التهاب روده داره خیلی اذیت میشه چیزی نمی تونه بخوره  خوش به اون روزی که نمیدونستم التهاب ...

چند وقتشه ؟

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

آخ که حرف دل منو زدی

سه روزه تو زندگیم مشکل دارم ،حالم بده مثل جنازه شدم باردارم هستم

دیشب انقدر گریه کردم چشمام ورم کرده ،اصلا حالم خوب نیست دلم از شوهرم صاف نمیشه همه بدی هاش میاد جلو چشمم 

😔😔😔

کاش کس و کار داشتم کاش پدر و مادر داشتم خواهر داشتم