2777
2789
عنوان

مامانای باردار بیاین صحبت کنیم 🥰

133 بازدید | 12 پست

سلام به همه بیاین از تجربیاتمون به هم بگیم ، من فعلا سونوی قلب دادم ۶ هفته و ۶ روزم بود ضربان ۱۶۱ میزد به نظرتون دختره ؟ اخه میگم سن پایین ضربان بالا دختره 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن دیروز گفت ۶ هفتست ولی تازه گفت جنین داره شروع به رشد میکنه

ولی بیشتریا میگن تو ۶ هفته ضدبان فلبشوهم شنیدن

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

نه ربطی به ضربان نداره 🙂زیاد دل به این چیزا نبند

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

برامن دیروز گفت ۶ هفتست ولی تازه گفت جنین داره شروع به رشد میکنه ولی بیشتریا میگن تو ۶ هفته ضدبان ف ...

برای منم هفته ی قبل جنینو دید فقط که ۶ هفته بود گفت این همه دوباره برم برای ضربان قلب 

ایشالله خیره

برای منم هفته ی قبل جنینو دید فقط که ۶ هفته بود گفت این همه دوباره برم برای ضربان قلب  ایشالله ...

بعنی برای شمام ضربان نداشت؟

برامن گفت ۲۰ روز دیگه دوبارع بیا برا سونو

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
گفت جنین خیلی کوچیکه ضربانش واضح نیست سونو واژینال میکنه دیگه گفت این هفته چهار شنبه برم 

اها انشالله به سلامتی

من توی  مطب سونو کرد دستگاهش قدیمیه

گفتم اندفعه یه جای مطمئن برم

علائم خاصی نداشتن فقط زیر دلم خیلی تیر میکشید همین 

من دیشب همش از خواب بیدار میشدم سمت راستم تیر میکشید دوباره ول میشد

اما هیییچ انگیزه ای واسه بی بی چک ندارم.بس که انتظار کشیدم.

دعا کن برام