2777
2789

دوستان گلم من دارم دیونه میشم لطفا یراهی بهم نشون بدین ی ماه دیگه نامزدیمه ولی صورتم داغونه افسردگی میگرم اخرش اخه داغوووون شدههههههههههههه

کسی چیزی برا جوش صورت و جای منافذو لکشون بره جواب داده لطفا بگین تورو خدا 

فقط راکوتان جواب میده

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر بگو راکوتان با قرص پردنیزولون بده که بیرون ریزی نکنی بعد که دیگه جوش در نیاوردی چن جلسه لیزر واسه سوراخ هاش

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
اره 

اول که برید دکتر تا آزمایش بنویسه براتون 

زیر نظر پزشک راکوتان بخورید 

اگه هم نمیخواید راکوتان بخورید، سرم نیاسینامید (از برند بالانس) رو بیارید تو روتین پوستیتون

خیلی جوش رو کم میکنه و منافذ میبنده 

جای جوش رو هم میبره 

من استفاده کردم یه مدت، خیلی موثر بود برام 

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡