2777
2789

مثلا فورکی هست شبکه ورزش و....

سریال ترکی نگاه میکنم نه

شمام اینجوری

یعنی بعضی از شبکه ها فورکی یعنی فول اچ دی

بعضی شبکه ها نه

ممنون دوستان جواب بدید منتظرم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

متوجه نشدم چی گفتی ولی خب بعضیاش اچ دی هستن همه ش که نیست

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
متوجه نشدم چی گفتی ولی خب بعضیاش اچ دی هستن همه ش که نیست

بعضی شبکه ها مثل سریال ترکی نگاه میکنم یه جوریه

باز یه شبکه مثل ورزش فورکی

یعنی خودشون نیستن فور کی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی شبکه ها مثل سریال ترکی نگاه میکنم یه جوریه باز یه شبکه مثل ورزش فورکی یعنی خودشون نیستن فور ک ...

متوجه منظورت نمیشم بگید دوباره بیان تنظیم کنن شاید درست شد

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.