2777
2789
عنوان

تاپیک کاربردی در ارتباط با سیسمونی

1135 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها

خب من بعد شش ماه بچه داشتن چندتا چیز بگم

اول همه حتما مینی واش بخرین من نخریدم چون جا نداشتم ولی اگه داشتم خیلی خیلی کارایی داشت اگه پول داشتین تمام اتومات بخرین

بچه ی من رفلاکسیه و مدام بالا میاره و چون رون هاش بزرگه و مجبورم مای بیبی بزرگتر ببندم خیلیم  نم میده 

پاک کردن پی پی هم مکافاته 

لکه ی شیر وپی پی رو باید چندین بااااار شست ولی اگه مینی واش باشه دیگه راحتین

دوم کریر برای من عالی بود هنوزم وقتی ک نوزادم میخواد بشینه و از خوابیدن خسته میشه و منم نمیتونم بغلش کنم میزارمش کریر

کاربرد بعدی کریر برای من روان کردن شکمشه چون شیبش عالیه😉😅😂

سوم برای نوزاد زیر شش ماه بلیز و رکابی یا هر چیز دیگه ای زیر دکمه ای بخرین وگرنه مدام شکمش بازه

پیراهن دکمه دار بخرین پوشاندنش  راحته

پشه بند چتری بهتر از تشک داره چون بچه که قلت بزنه پشه بند تشک دار راحت میره کنار اما چتری ها مقاوم تره

دیگه چی؟

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

انقد اینجا از کریر بد گفتن که تصمیم نداشتم بخرم

ممنون بازم چیزی به نظرت رسید بگو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اتفاقا کریر برای من اصلا استفاده نشد 

آغوشی استفاده نشد 

صندلی غذا استفاده نشد چون عادت داشت و داره راه بره و بازی کنه موقع غذا خوردن 

ب جاش چون پیاده روی زیاد دارم کالسکه بکارم اومد 

اگه پاییز زمستون دنیا میاد سرهمی مخملی خیلی عالیه 

کیسه خواب عالیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کریر به درد منم زیاد خورد خیلی استفاده کردم بچم چون همش گریه میکرد دیگه موقع ظرف شستن آشپزی جارو بچه رو میذاشتم توش یا دستم میگرفتم یا با پام تکونش میدادم آره مینی واش هم خیلی خوبه خیلی هم تمیز میشوره روروئک هم من خیلی کم استفاده کردم به نظرم کاربرد نداره قنداق فرنگی هم اگه بچه متولد پاییز یا زمستون باشه خیلی استفاده میشه 

انقد اینجا از کریر بد گفتن که تصمیم نداشتم بخرم ممنون بازم چیزی به نظرت رسید بگو

جا به جا کردن نوزاد با کریر زیاد ایمن نیست و اگر در اغوش بگیرین ایمن تره اما در منزل خیلی استفاده داره چون مدام نمیتونین بغلش کنین مثل یک جور ککبل برای نوزاده 

راسی نوزاد من وقتی کولیک داشت توی کریر اروم میشد و میخوابید

مینی واس منم جا ندارم ولی شنیدم خیلی کاربردیه 

چه مارکی بخریم خوبه؟ 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
جا به جا کردن نوزاد با کریر زیاد ایمن نیست و اگر در اغوش بگیرین ایمن تره اما در منزل خیلی استفاده دا ...

ککبل= مبل!!

جا به جا کردن نوزاد با کریر زیاد ایمن نیست و اگر در اغوش بگیرین ایمن تره اما در منزل خیلی استفاده دا ...

اگه کریر رو درست دست بگیرین و‌کمربندشو ببندیم چرا ایمن نباشه

من یه مدلی خریدم که صندلی ماشین هم هست.

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
مینی واس منم جا ندارم ولی شنیدم خیلی کاربردیه  چه مارکی بخریم خوبه؟

فریدولین تمام اتومات گرونه ولی هم عمریه هم راااحت میتونی بعدا برایشستن مانتو یا یه لباس تک استفاده کنی

من رفتم بخرم ولی واقعا جاشو نداشتم

فریدولین تمام اتومات گرونه ولی هم عمریه هم راااحت میتونی بعدا برایشستن مانتو یا یه لباس تک استفاده ک ...

کجاییه عزبزم؟ 

اگه کریر رو درست دست بگیرین و‌کمربندشو ببندیم چرا ایمن نباشه من یه مدلی خریدم که صندلی ماشین هم هست ...

خیلی از نوزادا کنربند رو که میبندی بی تابی میکنن از طرفی کریر سنگینه و حملش با نوزاد سخته 

ولی برای صندلی ماشین موافقم

دیگه محبورم یه جا جاش بدم

چون میدونم اصلا با دست نمیتونم لباس بشورم

اتفاقا کریر برای من اصلا استفاده نشد  آغوشی استفاده نشد  صندلی غذا استفاده نشد چون عادت ...

دقیقا‌ هیمنایی‌ ک‌ گفتینو‌ من‌ هیچکدومونخریدیم‌ اخه‌ گفتم‌ لازمم‌ نمیش‌‌و‌ خرج‌ اضافه  بدترازون‌ جانداشتم‌ ولی بنظرم‌ بی‌ استفاده‌ میومدن

مممممم