2777
2789
عنوان

مامان بابام با زبون بچه گونه حرف میزنن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 63 پست
حالا ننه بابای من از صبح جنگشونه😐

مامان بابای منم روری صدبار میپرن به هم انقدر ک اینا دعوا میکنن منو شوهرم نمیکنیم 

بابام اخه خیلی جیعیه یهو داد میکشه و مامانم خ اهل غر 

البته نود درصد حق با مامانمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابای منم روری صدبار میپرن به هم انقدر ک اینا دعوا میکنن منو شوهرم نمیکنیم  بابام اخه خی ...

ببین ایناهم همینجورن ینی اتقدخونمون دعوابود من دوس داشتم ازدواج کنم ولی وقتایی که خوبن اینجورن

مامان بابای منم روری صدبار میپرن به هم انقدر ک اینا دعوا میکنن منو شوهرم نمیکنیم  بابام اخه خی ...

من از بچگی یادمه جنگ و دعوا و بی احترامی ازشون دیدم و حالا بهم میگن چرا عصبی چرا انقدر بی ادبی خب زیر دست خودتون بزرگ شدم این چه سوالیه ازم میپرسین

وای من ۱۸ سالمه هنوز باهام بچگونه حرف میزنن فرقی با بچه ۷ ساله ندارم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اره میگم چرا موقعه ازدواجشون اینجورنبودن🥲

خدا برای هم نگهشون داره 

دور از جون اگه همش جنگ و دعوا داشتن و‌روانتون نابود بود خوب بود؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من از بچگی یادمه جنگ و دعوا و بی احترامی ازشون دیدم و حالا بهم میگن چرا عصبی چرا انقدر بی ادبی خب زی ...

😂😂😂😂والا بخدا. 

مرد عصبی بده من بابام عصبی تازه مامانم میگ بابات اروم شده الان فقط ی داد میزنه و میره قبلا دست بزن لجباز و کینه ایی هم بوده 

الان تمام خصلتاشو من دارم😂🤣