2777
2789
عنوان

چطور به جاری بااحترام بفهمونم انقدر بهم زنگ نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 60 پست
ی چند بار جواب نده بهدم بگو لطفا درباره اینچیزا باهام حرف نزن خوشم نمیاد 

بدش میاد.فقط دلش میخواد تاییدش کنم

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه داری وقتی ی کم احوال پرسی کردی ازش عذر خواهی کن و بگو برم به کارای بچه برسم.اگرم نداری بگو مثلا دارم آشپزی میکنم الان غذام سوخت یا میخوام برم بیرون کار دارم.چند بار پشت سرهم بپیچونیش خودش میفهمه که نباید زنگ بزنه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جواب نده به همین سادگی بعد پیام بده زنگ زده بودی کاری داشتی عزیزم؟ 

یه جورایی نمیشه.شوهرم سریه سری مسایل مالی زیاد با این داداششه.درواقع شوهراین بدرد بخورتره ازهمه شون

اهان بزار یادت بدم. فقط خواهش میکنم ، بعدا نیای بگی من خجالت میکشمو روم نمیشه و فلان، من قشنگ یادت م ...

بگو عزیزم استفاده کنیم

یه جورایی نمیشه.شوهرم سریه سری مسایل مالی زیاد با این داداششه.درواقع شوهراین بدرد بخورتره ازهمه شون

پس بهونه بیار جواب بده ۵ دقیقه حرف بزن بگو بعدا زنگ میزنم دستم بنده پشت خطی دارم زنگ درو میزنن مهمون اومد میخوام برم خونه مامانم و.... اونوقت کمتر زنگ میزنه و هر بار قطع کردی بگو خودم زنگ میزتم و بزار فرداش بزنگ و کم کم کمش کن...

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم