2777
2789
عنوان

ویزای کانادا

2792 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی از شرایط ویزای کانادا اطلاع داره؟ شنیدم ویزا توریستی میگیرن میرن اونجا کار میکنن بعد شنیدم میرن ترکیه از اونجا اقدام میکنن!!

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نحوه ویزا گرفتنو نمیدونم ولی کلا واسه ویزا گرفتن، کانادا تو ایران سفارت نداره و باید بری کشورای اطراف مثل دبی ارمنستان ترکیه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
میشه بگی چطوری؟

ویزای توریستی گرفت رفت اونجا ،بعد یه قانون جدید اومده میگن ویزای توریستی رو تبدیل به کاری میکنند،خواهر منم مشغول به کار شد و ویزای کاری گرفت ،البته می‌گفت این قانون فقط تا آخر ۲۰۲۳ هست

یعنی از ایران نمیشه؟ برا اروپا ویزای جستجوی کار از ایران قبول نمیکنن

ن چیزی ک من خوندم بخاطر اینه ک روابط کنسولگری ایران کانادا قط شده

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
ویزای توریستی گرفت رفت اونجا ،بعد یه قانون جدید اومده میگن ویزای توریستی رو تبدیل به کاری میکنند،خوا ...

شرایط ویزای توریستی رو داشت؟

شرایط ویزای توریستی رو داشت؟

والا من نمیدونم،اما خواهر شوهرش اونجا بود ،البته شوهرش هنوز نتوانسته بره ،خودش و دخترش رفتن ،شوهرش هنوز اقدام نکرده ،اگه سه تایید با هم میخواستم برن ویزا توریستی بهشون نمیدادن

والا من ۲۸ آگوست ۲۰۲۳ رفتم انگشت نگاری استانبول هنوز بعد ۹۹ روز جواب نیومد میگن تا ۱۲۰ روز هم ممکنه ...

مگه میشه؟ واسه من دقیقا ده روز بعد انگشت نگاری انکارا ج اومد حتمن از طریق ایمیل پیگیری کنین اگه هنوز جواب نیومده 

ویزای توریستی گرفت رفت اونجا ،بعد یه قانون جدید اومده میگن ویزای توریستی رو تبدیل به کاری میکنند،خوا ...

سلام دوست عزیز میشه بگین چه مدت طول کشید تا ویزای توریستی شون رو به کاری تبدیل کنن ؟

سلام دوست عزیز میشه بگین چه مدت طول کشید تا ویزای توریستی شون رو به کاری تبدیل کنن ؟

سلام ،خواهر من اول شاغل شد سه ماه بعد شاغل شدن ویزاکتری دادن بهش ،یعنی کلا ازهمون روز اول که رفت چهار ماه بعدش میشه