2777
2789
عنوان

راز خوشمزه شدن قورمه سبزیتون چیه

567 بازدید | 40 پست

بچه ها چیکار میکنید قورمه سبزیتون خوشمزه میشه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساعت بمونه جا بیوفته 

زود پز ندارم لوبیام هنوز نرم نیست گوشتم نپخته 🥺😑

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

سبزی اش خیلی مهمه من از یه روستا میگیرم که آب ش پاک هست 

خوب سرخ میکنم ولی نه اینکه سیاه بشه

همراه گوشت یه تیکه بزرگ دنبه ميندازم و آخر پخت برش میدارم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

۶ صب بار میزارم 

سبزیشو خووووب سرخ میکنم

رب و این چیزام نمیزنم

دوتا تیکه ی کوچیک آب قلم گاو میندازم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

قاطی سبزی خورشتی، شنبلیه نگیرین. بجاش جداگانه شنبلیه خشک کنین و زمان پخت خورشت، یکم سرخ کنین بریزین توش. 

سبزی باید جا بیافته، هر چی بمونه طعم بیشتری پس میده‌ .

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾