2777
2789
عنوان

بارداری با سیاهدانه و عسل

7533 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من 7 ماه اقدامم،طب سنتی از روی عکس زبونم گفت معده و رحمت سرده باید درمان بشی هزینه پک خودشون خیلی زیاد بود برام ، ولی دکتر و سنوگرافی قبل اقدام رفتم ن تنبلی دارم ن کیست حالا میخام رحمم گرم بشه دارم عسل و سیاهدانه ناشتا روز درمیون میخورم به نظرتون تاثییر داره؟؟ اصلاح سبک هم دارم میکنم تقریبا 3روز که باشگاه میرم با دستگاه ورزش میکنم اقدامم میکنم 9روز مونده به پریودی باشگاه بد نیس چون تو اقدامم میگم یه وقتی  باردار بشم و ندونم 🙂شوهرم میگه مواظب باش یه وقتیحامله نباشی داری میری باشگاه

من خوردم واقعا تاثیرش‌ خیلی خوبه در کنار سیاهدانه‌ گیاه پنج‌ انگشتم‌ دم میکردم با عسل ناشتا میخوردم ولی زمانهای‌ خاص خودشو‌ داره‌ نباید تا روز پریودت  بخوریا‌ فک‌ کنم‌ تا ده روز میخورن‌ چون‌ سیاه دانه  سقط‌ میکنه‌ 

مممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رحم و کمرت با روغن سیاهدانه و رازیانه ماساژ بده 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

عسل سیاهدونه رو باید هر روز از روز اول پریود تا روز ۹بخوری بعدش دیگه نه چون سقط میکنه اگ حامله باشی

عزیزم اونو میخورن براپاکسازی رحم تا اماده بشه برا گرفتن اسپرم

منم خوردم همون ماه باردار شدم

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون

شوهرت مشکل نداره؟؟یهو بیدار میشی میبینی اشکال از اونه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خودتو ببند به گرمیجات،، من اغلب گرمیجات میخورم همیشه و اگه سردیجات بخورم مریض میشم،، زود هم حامله میشم،، پارسال فقط یک شب اقدام داشتم بعدش هم قرص اورژانسی خوردم ولی باز حامله شدم بچمم الان پنج ماهه بدنیا اومده و پسره،، صبحانه کره با عسل میخورم،، بعدش چایی دارچین زنجبیل،، خرما زیاد میخورم،، وزیاد پیاده روی میکردم،، اصلا بع اینکه حامله شی یا ن فک نکن استرس میاره،، شاد باش،، و ح ش ر ی

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭