2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد کارشناسی رادیولژی

109 بازدید | 9 پست

من رادیولژی خیلی‌دوس دارم 

بنظرتون بازارکارش چطوره؟ 

ازاشناهاتون کسی بوده که این‌رشته رو خونده باشه؟!

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

به نظر من رشتهٔ خوبیه، تنها بدیش اینه که نمی‌شه مطب زد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا سمتش نروووو ولی تخصص پزشکی ش عالیه

واقعا؟شماخوندین؟!

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

به نظر من رشتهٔ خوبیه، تنها بدیش اینه که نمی‌شه مطب زد

شما خوندین؟

بازار کارش بد نیست تا چهار سال که میتونی تو بیمارستان های دولتی طرح بری بعدش هم شاید بتونی استخدام بشی مطب و بیمارستان خصوصی هم میتونی کار کنی مطب ها اکثرا نیرو میخوان حقوقشم بد نیست

شما خوندین؟

نه ولی از زبون یکی از دانشجوهاش همین جمله رو شنیدم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نه ولی از زبون یکی از دانشجوهاش همین جمله رو شنیدم

اها

بازار کارش بد نیست تا چهار سال که میتونی تو بیمارستان های دولتی طرح بری بعدش هم شاید بتونی استخدام ب ...

شمایااشناهاتون خوندین؟