2777
2789
عنوان

سنجش اول ابتدایی

174 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها رو سنجش بردین 

خیلی ناراحتم دیروز رفتم ثبت نام برای ما رو زده ۲خرداد دیر نیست ؟

همش میگم چرا دیر کردم 

از طرفی مدرسه یه خیابون اون طرف تره میگه اینجا منطقه تون نیست خیلی حالم گرفته شد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

تو سنجش چه سوالاتی رو از بچه ها پرسیدن؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بچت پیش میره؟

نه عزیزم پیش دبستانی نفرستادم امسال اول ابتدایی میره

‌آره یه دو سه هفته میشه رفته

چه سوالاتی میپرسن عزیزم ؟

سوالایی که مثلا هوششون رو بسنجن مثلا دندون پزشکی برای چیه 

کار آتش نشانی چیه 

کاربرد اجاق گاز چیه و ....

بازی هایی مثل لی لی کردن و اسباب بازی میزارن جلوشون و ازشون یه کارایی میخوان که انجام بدن

منم خاستم پیش دو نفرستم ولی گفتن اجباریه.

برای ثبت نام ابتدایی مدرک پیش یک لازمه.

بردم خصوصی اسم نوشتم ولی کل سال مریض بود همش ویروس گرفت...

پیش دو ک رفت اوناخودشون سنجش کردن 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سوالایی که مثلا هوششون رو بسنجن مثلا دندون پزشکی برای چیه  کار آتش نشانی چیه  کاربرد اجا ...

ممنونم عزیزم 🙏❤️

خب دیگه بچه چطوری سوالای سنجش جواب بده پیش دبستانی نفرستادی 

خونه باهاش کار کردم عزیزم 

الان جمع اعداد و کامل بلده چون خواهرش سومه تو خونه تکرار و تمرین زیاد داشتیم 

کتاب گرفتم براش الگویابی کار کردم کلاس نقاشی میره 

در مجموع کتاب کارش رو حل کرده خیلی خوب بوده چون مفاهیم و کاملا درک میکنه 

اخه دخترم و فرستادم خصوصی یا تعطیل بود یا الودگی وسطاش هم که بچه ها مریض میشدن