2777
2789

من به خدا اعتقاد دارم هزاران بار ته ناامیدی به خدا فکر کردم و حتی گاهی اوقات به خودکشی فکر کردم ولی ترس از عقابش منو منصرف کرد ولی دیگه بریدم.اگه خدا منو دوست داشت اینقدر عذابم نمیداد..خیلیا باهزارتاامید میمیرن میرن زیر خاک...

چرا خدا یکی مثل منو نمیبره..خیلی میترسم ازینکه به جایی برسم که دست به خودکشی بزنم کاش خدا تمومش میکرد...

شاید خیلیا به حرفم اعتقاد نداشته باشن ادم مذهبی نیستم ولی واقعا قران خوندن و نماز خوندن ارومم میکنه ببین یعنی تو بحرانی ترین شرایط که ازهمه جا بریدم نشستم قران شدم به حدی اروم شدم که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر میکنم که میلیارد ها ادم دیگه هم مثل من همچین حس هایی رو تجربه کردن و تهشم با تمام احساسات و بدبختیاشون رفتن زیر خاک 

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.
شاید خیلیا به حرفم اعتقاد نداشته باشن ادم مذهبی نیستم ولی واقعا قران خوندن و نماز خوندن ارومم میکنه ...

حق فقط سوره یس

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
شاید خیلیا به حرفم اعتقاد نداشته باشن ادم مذهبی نیستم ولی واقعا قران خوندن و نماز خوندن ارومم میکنه ...

من تازمانی که هرشب قرآن میخوندم آرامش داشتم حدود یکسالو خورده ای هم نمازامو دست پاشکسته میخونم هم قرآن نمیخونم وهم خدا کسیو همنشینم کرد که دائما غیبت کنم..کلا ازخدا دور شدم

من تازمانی که هرشب قرآن میخوندم آرامش داشتم حدود یکسالو خورده ای هم نمازامو دست پاشکسته میخونم هم قر ...

ببین اول ازهمه باید اعتقاد داشته باشی و اینکه ازخدا بخواه ادمای ناباب و از زندگیت دور کنه همه چیو از خودش بهواه

دقیقا من چله شو گرفتم واقعا اروم شدم الانم هرسب سوره مزمل و ویخونم

من بامرگ جنگیدم دخترموازدست دادم😭یس ارومم کرداماتا۳سال افسرده حادبودم فقط نمازوقران

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
من بامرگ جنگیدم دخترموازدست دادم😭یس ارومم کرداماتا۳سال افسرده حادبودم فقط نمازوقران

خدا روح دخترشو شاد کنه تا زمانیکه زندگی جریان داره باید زندگی کنی وقتی خدا برات خواسته که زندگی کنی حتی زمان مرگتو خودش مشخص کرده تو میخوای تو کار خدا دست ببری دست به دامان  خودش شو از هیچ‌بنده ای کمک نگیر هرچی صلاح خودشه انجام میده از خدا میخوام بهت صبر بده به دلت

اگه پول نباشه

بستنی میخورم یااجیل دکتربهم گفت یاخونرومیسابم یاپیاده روی 

ببین اول ازهمه باید اعتقاد داشته باشی و اینکه ازخدا بخواه ادمای ناباب و از زندگیت دور کنه همه چیو از ...

اعتقاد دارم..ولی ازهمون اول همش احساس میکنم انگار همیشه یچیزی باید باشه که منو از خدا دور کنه..دیگه بریدم حوصله هیچیوندارم فقط دلم میخواد زودتر تموم شه