2777
2789
عنوان

دوستان کرجی چه خبررررررره؟؟؟،؟

4050 بازدید | 207 پست

سلام دوستان 

خلاصه کنم بهتره 

پارسال با یک میلیارد و سیصد خونه ۸۰ متری تو باغستان غربی شبنمها خونه خریدیم الان ۲ میلیارد پول دارم خواستم مثلا ۳ خوابه بگیرم این دفعه ولی .... حتی شبیه خونه پارسالیه نمیتونم بخرم چقدر گرون شدن چرا یه دفعه از پارسال تا حالا خونه ها ۳ برابر شدن ؟ ۸۰ متری رو در واقع واسه پسرم خریدیم برای خودم خواستم ۳ خوابه بخرم که با این اوضاع نمیتونم بخرم و باید برم تو خونه ای که پارسال خریدیم بشینم اخه با ۲ میلیارد و فرضا رهن و وام مسکن کجا میتونم خونه بخرم هرجا میرم ۴ میلیارد به بالاس چرا یهو قیمتا ترکید ؟؟؟؟؟

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسیدم فک کردم چیزی شده... خب همه جا، همه قیمتا ترکیده... چیز جدیدی نیست 😑😑😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم من با ۱۴ تومن قبل عید نتونستم خونه بگیرم  الانم با ۱۸ تومن نتونستم  تهرانم  ...

خونه خریدن تو تهران که به خاطره ها پیوست گفتم بیام کرج بخرم اینجاهم قیمتا بالاس

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
جایی سراغ دارین بریم بخربم؟

والا سمت چهل و پنج متری میتونی قشنگ بخری اگه پسندت باشه خونه های جدید ساختن خوبه...

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .