2777
2789
عنوان

دلم نمی خواد هیچ وقت بچه دار بشم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 53 پست
دلایلت چیه

یکی از دلایلم البته مهمه نیست اینه که عاشق ورزشم و هیکلم و به هیچ وجه راضی نمیشم یه بچه بیاد تمام زحمات منو به باد بده و دوم اینکه از بارداری و زایمان متنفرم 😑

ساید با آوردن بچه از پروشگاه مشکلی نداشته باشم

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار بسیار خوبی میکنی آفرین به این درک و فهم 😄

اصلاً جدیداً به این نتیجه رسیدم بچه اوردن تو این گرونی و مملکت ظلمه به بچه با خواست خودش نمیاد به این دنیا بعد باید کلی حسرت و سختی بکشه

یکی از دلایلم البته مهمه نیست اینه که عاشق ورزشم و هیکلم و به هیچ وجه راضی نمیشم یه بچه بیاد تمام زح ...

نمیدونم...سلیقه ای..‌ولی بچه یکی از بزرگترین نعمت های خداس..یعنی واقعا بهترین چیزه..قشنگترین حس هارو بهت میده..هرلحظه تو وجودش امید ب زندگیه..منکه واسه داشتن پسرم..هرثانیه خداروشکر میکنم

حق انتخاب با خودته خیلی هم عالی که نمیخوای بیاری بچه ای رو که جامعه شعور پذیرفتنش رو نداره

واقعاً بچه چه گناهی کرده تو این جامعه بزرگ شه که شب بخوابه صبح پاشه پولش نصف شده از نظر ارزش 

نمیدونم...سلیقه ای..‌ولی بچه یکی از بزرگترین نعمت های خداس..یعنی واقعا بهترین چیزه..قشنگترین حس هارو ...

مسئولیتشم زیاده ، به همون اندازه غمشم زیاد بچه یه تب بکنه ادم میمیره و زنده میشه همش باید نگران باشی 

[QUOTE=289575343]مسئولیتشم زیاده ، به همون اندازه غمشم زیاد بچه یه تب بکنه ادم میمیره و زنده میشه همش باید نگران باشی ...[/QUOTE

ولی اون عشقی ک بهت میده میرزه ب تمااام سختیاس

[QUOTE=289575343]مسئولیتشم زیاده ، به همون اندازه غمشم زیاد بچه یه تب بکنه ادم میمیره و زنده میشه هم ...

ب نظرم زندگی بدون بچه ب هییییچ دردی نمیخوره..کسل کننده و بی روح و بی هدف ...واقعا میگم

منم. ولی به دو نفر گفتم اون پسرا قبول کرده بودن حالا نمیدونم فیلمشون بود یا چی

فیلموشونه بزار سه چهار بگذره بچه میبینم اب از لب و لوچه شون میریزه وای ما به بچه نیاز داریم هی هی بهونه میگیرن زندگی کوفت ادم میکنن آخرشم خانم مجبور میشه یکی بیاره😑

ب نظرم زندگی بدون بچه ب هییییچ دردی نمیخوره..کسل کننده و بی روح و بی هدف ...واقعا میگم

دلیلش اینه که هدفی ندارید شخصا 

من خودم برای زندگیم و شغلم و استعدادم هدف دارم پس بدون بچه ام زندگی خوبی دارم

منم  با بچه حال نمیکنم ولی خب با شوهر و ازدواجم حال نمیکنم ازدواج تنهاییو از بین نمیبره هاا

میدونم 

ولی هیچی به ذهنم نمیرسه😫