انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
خواستگاری گل و شیرینی. بله برون شیرینی و نشون واسه عروس میارن با چادر... من گفتم چادر واسم نیارید نشون هم پلاک زنجیر آوردن واسم و یه شال و یه پیرهن مجلسی توی جعبه کادو بود داخلشم پره گل پرپر شده و شکلات ونبات
خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین ❤❤❤
بله .اوایل چون به هرحال شناخت ها کمه یه کوچولو اصطکاک بوجودمیامد.ولی کمکم عالی شد.من بهش گیر نمیدم ...
منم مادرشوهر خواهر شوهرم خیلی دخالت میکنن ولی محل نمیدم طرف زندگی من شوهرمه که تا الان هرچی شده پشتم بوده مثل کوه و همیشه و همه جا هوام داشته حرف بقیه برامون مهم نیست
فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
والا من دایی خودم قبل عید عقد کرد313تا سکه مهریه کرد شهر ما مهریه ها بالاس مثلا مهریه خودم114تا سکه ...
آخه اصلا الان مهریه هرچقدر هم که باشه قانون میگه همون تعدادکم که ما تعیین میکنیم باید پرداخت بشه نمیدونم ۱۴تاس یا ۱۱۴تا.ولی کلا زیادمهمنیست.بخصوص که دیگه خودشون پذیرفتن و عقد انجام شده فکرکردن به اینمسائل الکی ذهن رو نا آرام میکنه
آخه اصلا الان مهریه هرچقدر هم که باشه قانون میگه همون تعدادکم که ما تعیین میکنیم باید پرداخت بشه نمی ...
داییم میگفت سکه رو کامل میدن طبق شرایطی اگه نشه 114تا شهر ما کلا مهریه ها بالاس حتما اسی راضی بوده یا رسمشون مهریه کمه من چون اینجوری ندیده بودم تعجب کردم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
اونا قصدشون فقط بهم زنیه تا الانم هرچی بد گفتن من محبت کردم همسرم خداروشکر فهمیده اس کارای منو و اونا رو دید الان اندازه چشماش قبولم داره بگم ماست سیاهه قبول میکنه چیکار بقیه دارم اوایل اینقدر عصبی بودم بخاطر حرفاشون کم کم عادی شد برام
1
5
10
15
20
25
30
35
40