2777
2789
عنوان

برس حرارتی یا اتو مو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست
من هر دوتاشو دارم ولی شخصا از برس راضی نیستن در حد خشک کردنه و اگر موهات حالتی باشه اونو صاف تر میکن ...

خوشبحالت من از کراتینم راضی نبودم. 

دلم نمیخاد استفاده کنم اتو اینا اما خیلی دوس دارم موهام گف نداشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخاد موهام بدون پف و وز باشه. اخه دیگه کراتینم مه این شد دیگه راهی جز اینا ندارم

منم همین مشکلات داشتم و‌ موهامم وز و خشک و بد شده بودن

رفتم برام احیا و صافی انجام دادن

الان ۲ماهه فعلا که راضی هستم😁

ازش شکایت کردم 😂 

خوبش کردی...برو یجای خوب 

مثلا تو شهر ما خعلیا هستن ک انجام میدن

ولی یه خانه مو پیدا کردم..فقط رنگ مو و احیا و صافی انجام میدن...اکثرا هم راضی بودن...دیگ منم رفتم..امیدوارم ریزش و...پیدا نکنم ‌.بقیش حله

برو یجا دیگه پروتئین تراپی انجام بده با صافی ۵۰

خوبش کردی...برو یجای خوب  مثلا تو شهر ما خعلیا هستن ک انجام میدن ولی یه خانه مو پیدا کردم..فق ...

خیلی تو فکر مو هستم. ینی همش میگم کاش موهام اینجوری باشه کاش اونجوری باشه

ولم یه موی بدون پف میخاد. 

خیلی تو فکر مو هستم. ینی همش میگم کاش موهام اینجوری باشه کاش اونجوری باشه ولم یه موی بدون پف میخاد. ...

شاید هم حساس شدی.. سعی کن بعد هم نم بگیری سرم آرگان بزنی به ساقه با باد سشوار خشک کنی 

برس اکستنشن بکش به موهات..فلزی خرابشون میکنه ..

موخوره گیری هم تاثیر داره نرم تر میشن

هرکاری میکنی..فقط خعلی اتو نزن..منم با اتو موهام خراب کردم. وگرنه بدشون نبود

برس اکستنشن چجوریع

یه برس فک کنم‌جنسش پلاستیکی بود😁 ارایشگره بهم گفت بخر ...خواستم چوبی بخرم..گفت بهترینش همیشه

منم آمدم دیدم تو کمک یه شونه پلاستیکی دارم همون استفاده میکنم🤣

من برس حرارتی دارم جنس موهام مجعده

فقط وز مورو میگیره لخت نمیکنه ولی در کل خوبه راضیم مارک جیمی دوسه سال پیش از دی جی کالا گرفتم ۲۵۰

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
خوشبحالت من از کراتینم راضی نبودم.  دلم نمیخاد استفاده کنم اتو اینا اما خیلی دوس دارم موهام گف ...

باید مجدد میرفتی پیشش من سالی یکبار انجام میدم عزیزم سری های قبل یبار پیش اومد که بعد حموم دوباره بد بود موهام رفتم پیشش اعتراض کردم اونم نوبت داد و مجدد روی موهام با مواد قوی تر کار کرد که نتیجه اش خوب بود

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!