یک_عدد_فلفل مدیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 عنوان میاین دردو دل؟ دلم داره میترکههه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 59 پست کسیو جز خدا ندارماونم دیگه کاری بهم نداره 😭💔 1402/02/16 | 23:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
icy__heart عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 690 هیچ اتفاق جدیدی نیوفتاد ولی تموم غمهای عالم یهویی اوار شدن رو دلم دلم داره میترکههه دلم تنگه کسیه ... بمیرم که🤍اروم بگیر با غصه چیزی حل نمیشه واسِهکَسیبِمُونکِهمَعنیمُوندَنرُوبَلَدباشِه!🤍🫧
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 منم مثل تو هیچ کسی رو ندارم خدا هم دوسم نداره کلا من نباید به دنیا می اومدم یعنی ب نظرت خدا دوسمون نداره؟نمیدونم من حس میکنم دوسم دارهولی سکوت کردهانگاری دلخوره ازم😭
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 باز میشه این در صبح میشه این شب غم مخور ❤️ صبح میشه این شب میدونمولی کِی؟؟؟این شب خیلی طولانی شدهمن دیگه نمیتونم بخداکم اوردم نمیتونماونقدر قوی نیستم
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 هر کییبیی دیدم تو این دوره ما دلش غم داره یکی مریضی یکی بی پولی یکی غصه زندگیش خلاصه خودمم همین طور هی 🥲🥲
هلیا۹۳h عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 10873 یعنی ب نظرت خدا دوسمون نداره؟ نمیدونم من حس میکنم دوسم داره ولی سکوت کرده انگاری دلخوره ازم😭 من که کلا دیگه با خدا قهرم چون دید چطور در حق بنده ی مظلومش ظلم شد ولی سکوت کرد دیگه هیچ کسی رو نمیخوام فقط مرررررررررررررررررگ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 اتیشم زده با حرفاش خدا چجوری اینارو میبینه و چشاشو میبنده چرااااااا واقعا دلم اتیشه سر تا پام گر گرف ... منم دارم میسوزمعین من بشین گریه کنشاید اروم تر شی😭😭
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 دردی که دل من داره فک نکنم کسی داشته باشه😭 بمیرم برای دلتحل شه انشالله به حق خودش😭
بستنی_کاکاعویی عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3488 منم دارم میسوزم عین من بشین گریه کن شاید اروم تر شی😭😭 دیگه اشکم نمیاد فقط دارم سکته میکنم اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تونی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو جابه جا کردی 😂
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 اینجوری نیست. من وقتی حال روحیم خیلی بده و احساس تو رو دارم میرم قرآنو بغل میکنمو میچسبونم به قلبم. ... منو هم دوست داشتقبلنا عین شما میگفتم بغلم کنخودمو لوس میکردم براش بغلم میکردالان التماسش میکنم التماس نگامم نمیکنه
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 اون بی رحم نیست چون به بی رحمی نیازی نداره نگاهش هیچ وقت از هیچ بنده ای برداشته نمیشه برای ... من خستم من کم اوردم من ضعفیمتو بهش بگو ، بهش بگو نگام کنهببشتر نگام کنه من دارم نابود میشم۴ ماهه اونقدر بی حس شدم ازش نمازم نخوندم😭
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 من هروقت تو تنها ترین حالت ممکن قرار میگیرم، وقتی از همه خسته میشم، خدارو پیدا میکنم❤️ گاهی تنهامون ... خدا که پیداست همیشه قربونش برممن گم شدمراه برگشت هم پیدا نمیکنمنیست ..
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 باید یاد بگیریم که به کسی نیاز نداشته باشیم .اونوقت حالمون خوب میشه. من خودم خیلی شکستم از کارای اط ... نمیدونم کاش روزی حال منم خوب شهخسته شدم از تظاهر به خوب بودن...
یک_عدد_فلفل مدیر استارتر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 1238 دختر قشنگ این روز ها هم میگذره این تنهایی ها هم میگذره از این سختی ها شکر گذار ... اینا روز نیست شبه، تاریکه تاریکهیه شب طولانی مزخرف ...میدونم میگذرهکاش تموم شه🥲ممنونم ازت🌱
250baran عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 6733 من خستم من کم اوردم من ضعفیم تو بهش بگو ، بهش بگو نگام کنه ببشتر نگام کنه من دارم نابود میشم ۴ ما ... اتفاقا همه این اتفاق ها میوفته که بیشتر بریم سمتش بهتر نماز بخونیم تنها کسی که الان درکت میکنه خداست فقط اون میتونه کمکت کنه و آرومت کنه