2777
2789
عنوان

کیادوست صمیمیشون خیلی خوشگله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 43 پست
من خودم چهره و اندامم خوبه اما دوستمم واقعا بانمک و خوش اندامه.لذت میبرم نگاهش میکنم.از خدا فقط براش ...

منم همینطور ولی خب اصلا اشتباه بود دوست شدن با همچین دختری خیلی همه چی تموم بود خیلی سخته هر جا بری مقایسه شی چندین بار متلک شنیدم تو خیابون که باهاش راه میرفتم خدادادی انگار ارایشش کرده بودن پوست سفید ابریشمی لبای سرخ کوچیک ابروهای کشیده و پهن مژه هایی که ادم عادی ریمیلم میزنه اونطور نمیشه قدبلند پسرا براش سر و دست میشکستن هرجا میرفتیم ادم نبود دنبالش نیفته خودشم دختر شیطونی بود انقدر اعتماد به نفسش بالا بود با چنتا پسر همزمان دوست میشد و قرار میذاشت هیچ ترسیم نداشت اون یکیا بفهمن کلا ادما براش سرگرمی بودن برای همینم میگم دوست زیادی خوشگل اصلا جالب نیست

من ۷-۸ تا دوست دارم ۶ تاشون خوشگلن 🤪

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست صمیمی دانشگاهم خیلی خوشگل بود.پسری تو دانشگاه نمونده بود نخاد مخشو بزنه 

پوست سفید صاف صاف ،بینی سربالا کوچولو خدادادی،لبای خوش فرم ،چشم درشت ،اندام عالییی،خوشپوش

اخلاقش هم عالی بود باهمه دوست بود 

اخرشم با یه دکتر ازدواج کرد 

منم همینطور ولی خب اصلا اشتباه بود دوست شدن با همچین دختری خیلی همه چی تموم بود خیلی سخته هر جا بری ...

ما یدونه داریم تو کلاس دانشگاه 

وقتی میاد همه پسر دخترا محوش میشن

ولی شخصیت نداره 

با ظاهرش از همه سو استفاده میکنه عنتر خانم

شما

چون

دوست منی

معلن ادبیاتمون یادت میاد همیشه

میگفت بهت خدا نقاشیت کرده و بمن

میگفت با این رفیق زیباروت بیشتر

زیباییت محو میشه.

یادت اومد

زنگایی که معلم ریاضی میومد پیشت و بهت

میگفت چطوری خوشگل خانوم.....

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
ما یدونه داریم تو کلاس دانشگاه  وقتی میاد همه پسر دخترا محوش میشن ولی شخصیت نداره  با ظ ...

ح

س

و

د

منو که نمیگی🙄🤗🥰

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

اون دوستتم اگر مغرور نباشه، تو این شرایط اذیت میشه

الان بحث شو آف و خودنمایی نیست فقط میخوام بهت از اونور داستانم بگم

منم چهره ی خوب و استایل خوب و رنگ پوست و موهام و رنگ چشمو اینام جوریه تو هرجمعی توجه جلب میکنم. 

ولی خب مغرور نیستم و خوش برخوردم همیشه. خب دوستای مختلفی داشتم اون دوستام ک اعتمادبنفس خوبی داشتن باهاشون بهم خوش میگذشت حالا تو جمعم باز میدیدن توجه ها رو منه ولی اصلا ناراحت نمیشدن و با این موضوع حتی شوخی میکردن کلی میخندیدیم

اما یبار فهمیدم یکی از دوستا رو این موضوع حساس شده هربار ک کنارم بود وکسی بهم توجه میکرد این دوستم یهو ساکت میشد و رفتارش بامن بدمیشد. خب تقصیرمن که نبود خدایی من هیییچ عمل و کارزیبایی نکردم حتی ارایشمم خیلی خیلی کمه. ولی اون بامن یجور رفتارمیکرد انگار من مقصرم ک به اون کم توجهی شده! واقعا کنارش بودم اذیت میشدم و درنهایت کات کردم باهاش . یادمه بعدا گفته بود ک "چون من از نیروانا تعریف و تحسین نکردم منو گذاشت کنار! " درحالیکه من فقط و فقط بخاطر اوت حس بدی ک بمن میداد کنارش گذاشتم

فکرنکنید اون ادم خوشحاله از موردتوجه بودن، گاهی واقعا این موضوع آزارمون میده که همه جا تو چشم میایم☹☹

اون دوستتم اگر مغرور نباشه، تو این شرایط اذیت میشه الان بحث شو آف و خودنمایی نیست فقط میخوام بهت ...

خب شما خودتون ادم گرم و خوش اخلاقی هستین ولی اون دوست من نمیگم ادم بدی بود ولی به شدت مغرور بود از بالا به همه نگاه میکرد وگرنه یکی خوشگله یکی پولداره یکی ....من الان دوستی دارم به شدت پولدار ولی طوری با من رفتار میکنه که انگار عین ما ادم معمولی هاست برای همین بشدت دوستش دارم