2777
2789
عنوان

از ویژگی های منحصر به فرد نی نی سایت نام ببرید؟ ۲نمره

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق نی نی سایتم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

کاربراش عششششقن 😍😂

استعداد کارگاه شدن دارن تو یه تاپیک که میرن هورمون های مغزشون به تور اتوماتیک فعال میشه برای بررسی😂🗿

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 

واسه من خوبیش اینه از محیط خونواده و نامزدم و بقیه دور میشم یکم باز بدبختیای بقیه رو میبینم بیشتر ناراحت میشم و غم و غصه میخورم و آروم میشم و خداروشکر میکنم که هنوز نگاش بهمه و دوسم داره باز یکم خوب میشم و برمی‌گردم پیش بقیه ولی سرسنگین تر از قبل

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
همتون سعی کنید مستقل شین مجردا متاهل شن متاهلا مجرد 

مثل اون جوک که ازدواج رو به سرویس بهداشتی توصیف میکنه و میگه کسایی که بیرونن میخوان برن تو

و کسایی که تو ان میخوان بیان بیرون😂

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
واسه من خوبیش اینه از محیط خونواده و نامزدم و بقیه دور میشم یکم باز بدبختیای بقیه رو میبینم بیشتر نا ...

چقدر عالی☺

واسه منم تا حدودی اینجوریه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من نی نی سایت رو به اینستا ترجیح میدم حداقل کسی پز الکی نمیده 

واقعیت های زندگیا رو میشه و خبری از شو تبلیعات خوشبختی نیست

خیلی راحت راجب ویژگی های ناموسی شوهرشون حرف میزنن

همه از زندگی مشترک می نالن ولی هنوز طلاق نگرفته دنبال سوژه دوم هستن 

از خسیسی شوهرشون می نالن ولی هیچ کدوم ذره ای برای استقلال مالی شون تلاش نمی کنن

با تو بحث می کنن یکی سه متر زبون دارن بعد توسری خور مادر شوهر و خواهر شوهرن

از همه بدتر زیر هیجده ساله های مزدوج که احساس عقل کلی و زن عاقله بودن رو دارن 

.

.

.

چه جالب  چه ویژگی دارید؟

من کلی چیز یاد گرفتم اینجا شمامیتونی هم چیزخوب یاد بگیری هم بد مثلا من ختم حاجت روایی یادگرفتم که چندبار حاجت گرفتم یاگفتم دعام کنید مشکلم حل شد خودم ازون ادمای جالبم که یه نظر میدم پشیمون میشم پاک میکنم بعد دوباره مینویسم بعد میگم نکنه بد باشه پاک🤐

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
به همه چی توجه میکنن ن الا محتوای اصلی تاپیک😕

آی گفتی😂😶

چقدر عالی☺ واسه منم تا حدودی اینجوریه

امروز با یکی قول دادیم تا آخر شب ینی هروقت که کارامون تموم شد بیایم 

منم به کل کارام رسیدم و تموم کردم اومدم سمت گوشی 

ولی خب با خونواده م و نامزدم و دعوام شد 

کلا حال روحیم زیاد خوب نیس خیلی زود رنجم و زود از کوره در میرم😔😔😔

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔