2777
2789
عنوان

پودر چاقی خریدم دستسازه

60 بازدید | 10 پست

اول یکی از آشنایانمون خریده بود راضی بود گفت گیاهیه و بی ضرر و این حرفا 

من خریدم یه پلاستیک کوچیک نصف شیشه سس مایونز 200

بعد مزه جوانه گندم قشنگ حس میشه  خوبم وزن ‌گرفتم یکی دو هفته استفاده کردم 

فقط خیلییی خیلی عصبی شدم نمیدونم اثر اون بود یا چی ولی قطعش کردم چند روزه و خوب شدم

نگرانم چی داره توش به نظرتون؟ دودلم استفاده کنم بقیشو یا نه؟ میگم جوانه تنها که نیست شاید جینسینگ باشه اگه واقعا راست گفته باشه گیاهیه کسی استفاده کرده جینسینگ؟ چه مزه ای داره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروخونه ای گفت عطارت مثل چی میان ازمون این سیمرو دگزا میخرن وما مدرکی نداریم ازشون شکایت کنیم

وای واقعا 

سیپرو دگزا مگه تلخ نیست؟ این اصلا مزه تلخی نداره بی مزه بی مزه اس 

انقد ازش تعریف کردن که بچه هم خورده عالی بوده  و خیلی راضی بودن گفتم شاید واقعا خوب باشه

عزیزم در عرض چند مدت چقد وزن گرفتی ؟ میشه توضیح بدی

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
انقد ازش تعریف کردن که بچه هم خورده عالی بوده  و خیلی راضی بودن گفتم شاید واقعا خوب باشه

من نمیدونم عزیزم...ولی به طور طبیعی هیچ داروی گیاهی اینقدر زود جواب نمیده حداقل ۶ ماه تا یکسال شاید یکم جواب بده