2777
2789
عنوان

گوشی بچه های مدرسه لو دادم

436 بازدید | 31 پست

۱ ماه پیش من گوشی بردم مدرسه یه اکیپن ۱۰ نفره یکیشون گوشی من لو دادش 

بعدش چهارشنبه گوشی آورده بودن منم رفتم لو ددمش ۲ تاشون واقن من ۲ هفته گوشی دستم نبود میخواستم‌تلافی کنم بعد که اکیپشون لو دادم اکیپ اونا هم اکیپ این یکیا رو که گوشی آورده بودن با لوازم آرایش لو داده خلاصه امروز مدرسه من نرفتم مریض بودم رفیقم اومد پیام داد که امروز تولد یکی از بچه های اکیپ بوده گفتن که ار گوشیاتون جم کنید الان لو میدن با ما بودن دیگه ولی من نرفته بودم خلاصه بحث گوشی شده من فمدن که گوشیشون لو دادم 

حالا اکیپ ۲ تاشون همدست شدن که فردا بیان رو سر من منم رفیقام کلن ۴ نفریم ک اونم معلوم نی پشتم باشن یا نه قراره بریزن سرم چیکار کنم بنظرتون به بابام گفتم به مادرم گفتم

دوتا اکیپ ۱۰ نفره اینجورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بچه این اه😑

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨