2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

112 بازدید | 11 پست

مبشه بگین از چه روش هایی برای مراقب پوست استفاده می کنین واقعا پوستم خیلی بد شده میشه کمکم کنین 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

تغذیه 

شوینده مناسب

کرم مناسب پوست

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم بهتره ب متخصص پوست مراجعه کنید و چکاپ انجام بدین اگه مشکلی نبود بعد بسته ب نوع پوستتون بگین تا براتون روتین بنویسن 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من از ژل شوینده استفاده میکنم زیاد ماسکای بیرونی نمیزنم خودم با مواد طبیعی درست میکنم تو نت زیاده ماسک ورقه ای هم خیلی خوبه ، اب روزی هشت لیوان بخور معجزه میکنه

غذا های زیاد چرب و شکری کمتر بخور و تغذیه رعایت کن

ضد افتابم استفاده کن

ژل شستشو سیوند بزن ماسک ورقه ای ماسک سدر و ماست حموم میری با سفیداب بزن صورتت ضد افتاب استفاده ک ...

ماسک سدر و ماست و از کجا تهیه کنم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
خودتون چی می زنید به صورتتون

یه مدت سس و غذاهای چرب و شیرین رو کنار گذاشتم چون خیلی پوستم داغون شده بود

پوستم خشکه ها ولی جوش میزنم

شویندم نئودرم که راضی نیستم گارنیر نمیدونم برای پوست خشک باشه یا نه ولی فوق العاده است

ابرسان میزنم قبل ارایش و بعد حموم

ارایشم با میسلارواتر و بعدش شوینده پاک میکنم

ضدافتاب هم مدیسان خیلی سبکه و برای پوست خشک هم داره ولی تناژ رنگیش برای افراد گندمی و سبزه خوبه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸