2777
2789
عنوان

دکترا خوندن! آری یا خیر؟ :)

6389 بازدید | 46 پست

سلام دوستان من امسال شرایط ثبت نام برای استعداد درخشان دانشگاهمون رو دارم حالا معلوم نیست حتما قبول شم یا نه ولی شرایط اولیشو دارم. اما کلا نمیدونم اصن دکترا بخونم یا نه خیلی دوس داشتم برای دکترا اپلای کنم جایی که دوس دارم ولی از یه طرفم میترسم نمیدونم نمیتونم اصن کلا سردرگمم   اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا نمیخوندم 

اگه میخواستم تو ایران بمونم نمیخوندم 

برای مهاجرت میخوندم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من پارسال قبول شدم انصراف دادم البته من شاغل هستم 

و بابت این انصرافم کلی غصه دارم 

اینطور که پیدا هست دکتری خوندن اینجا ختم به هیات علمی نمیشه 

اگر میتونی اپلای کن ولی بعدش هم دیگه نباید برگردی 

دکتری در ایران اشتباه است مگر شاغل باشی برای ارتقای شغلی بخوای

اره قبول دارم ولی اخه خوشم میاد بهم بگم خانوم دکتر  

تو ایران اصلا...وقت تلف کنیه معمولا تو رده شغلی و درامد هم اثر نداره‌ من رتبه زیر ۵۰ سراسری اوردم نر ...

نسیم جان اگر میشه در مورد اپلای کردنت یک مقدار توضیح میدید ؟ چطور داری روند اپلای رو پیش میبری ؟

اگه شرایط مهاجرت داری که برو.. اگه نه دکترا بخون همین جا 

شرایط تقریبا دارم ولی ادم وایسته ایم همین دو دلم کرده

اگ قصد مهاجرت دارید فعلا دست نگه دار 

منم ارشد با استعداد درخشان ثبت نام کردم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تو ایران اصلا...وقت تلف کنیه معمولا تو رده شغلی و درامد هم اثر نداره‌ من رتبه زیر ۵۰ سراسری اوردم نر ...

اره اکثرا همینو میگن