2777
2789
سوال. به نظرتون سعادت چیه چطوری میشه ب سعادت برسیم؟ پیشاپیش ممنونم ازتون که وقت گذاشتید
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم سعادت از دید هر آدمی متفاوته بستگی داره طرف آدم دینی باشه پولکی باشه یا اهل علم و هنر و .... در کل سعادت یعنی احساس خوب داشتن نسبت به زندگی
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگین دیگه. مثلا بگین وقتی کسی رو میبینید چی میشه که میگین خوش ب حالش ب سعادت رسید
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
الی جون پس اگه من احساس خوب ب زندگیم داشته باشم سعادتمند شدم.؟
به نظرمن سعادت همون احساس رضایت از شرایط فعلی زندگی ولذت بردن از اون هست یکی در خانه ی پنجاه متری همان رضایتی رو داره که یک فرد در خانه ی پانصد متری دارد واینها هردو سعادتمند هستند و مثال هایی از این دست سعادت یک چیز درونی وذهنی هست وهر کس با مدیریت فکر ودهن خودش می تونه با حداقل امکانات احساس رصایت کنه کما اینکه عده ی بسیاری از مردم هم با وجود اینکه شرایط مالی عالی فرزندان سالم وسربراه و شرایط خوب دیگه ای دارند بازهم احساس سعادت نمی کنند البته هیچ کس احساس سعادت صد درصد نداره انگار انسان همیشه یک گمشده ای داره که که در پی اون هست وهمیشه یه احساس غم عجیبی در وجود انسان هست
آها. پس تا اینجا گفتین سعادت واسه هرکس متفاوت هست. خودمم همین فکرو میکردم پس چیزی که از نظر من سعادته شاید از نظر شما نباشه
بله حتما مهم این نیست که شما از نظر دیگران آدم سعادتمندی نباشی اما وقتی خودت از زندگیت لذت میبری و حس خوشایندی داری یعنی در اوج سعادتی
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...
دقیقا مهدا ممکنه یکی سعادت رو تو پوول و ثروت ببینه و دیگری سعادت رو تو محبت ببینه یکی سعادت رو موفقیت تو تحصیل بدونه و دیگری صرفا داشتن یه خانواده صمیمی و شاد رو سعادت بدونه