2777
2789
عنوان

بچه ها یکپارچگی خودرو اعلام شد

101 بازدید | 12 پست

🔻ثبت‌نام مرحله دوم عرضه یکپارچه خودرو از ۲۰ اردیبهشت

🔹درحالی‌که قرار بود ثبت‌نام نوبت دوم طرح سامانه یکپارچه عرضه خودرو امروز آغاز شود اما به‌دلیل  مسائلی ازجمله آنالیز وضعیت ثبت‌نام بعد از تغییر نوع خودرو در نوبت اول توسط متقاضیان، به ۲۰ اردیبهشت موکول شد. 

🔹متقاضیان می‌توانند از ۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت نسبت به افتتاح حساب وکالتی اقدام کنند.

#خودرو

✅@Khodro_Khabar

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایران خودرو هم هست؟ باز صدمیلیون لازمه؟ 

گلم بعله صد لازم هست من تو پیج ایران خودرو دیدم گذاشتم اینجا که بقیه بدونن آخه خیلی ها منتظر بودن

گلم بعله صد لازم هست من تو پیج ایران خودرو دیدم گذاشتم اینجا که بقیه بدونن آخه خیلی ها منتظر بودن

عزیزم الان ۱۰۰ بدی حتما به اسمت درمیاد؟ بعدا چقد باید بدی

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅

جزئیات ثبت‌نام مرحله دوم طرح یکپارچه خودرو

🔹متقاضیان مرحله دوم طرح یکپارچه خودرو، از 20 تا 29 اردیبهشت می‌توانند نسبت‌به افتتاح حساب وکالتی به‌نام سازمان حمایت اقدام کنند.

🔹از 29 اردیبهشت تا 3 خرداد فرصت بررسی اطلاعات واجدان شرایط برای حساب وکالتی با موجودی مسدود‌شده خواهد بود.

🔹مرحله سوم، ثبت‌نام و انتخاب اولویت‌ها توسط متقاضیان واجد شرایط در 3 تا 13 خرداد خواهد بود.

🔹مرحله چهارم ، دهم تیرماه 1402 پایش پنج اولویت متقاضیان انجام و در سامانه اعلام خواهد شد.

و در روز 15 تیرماه، امکان ثبت نام متقاضی بر اساس فراخوان خودروساز بر مبنای زمان بندی اعلامی صورت می‌گیرد.

✅@Khodro_Khabar

عزیزم تو یه تاپیک دیدم موریانه داشته خونتون قبلا چی شد تموم شدن؟

همچنان هستن ولی کم شدن خیلی  زمستونا بیشتر میشن چون بخاری هست  ما چند بار سم پاشی هم کردیم ولی فایده نداشت فقط خوبیش اینه از جایی میزنن بیرون میمیرن