2777
2789
عنوان

مشاور /روان درمانگر انلاین خوب

153 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی مشاور خوب نیاز دارم ک واقعا اصولی کار کنه و باسواد باشه شرایط مراجعه حضوری رو هم ندارم ...

قبلا مشاور خودم طرحواره درمانگر بود الان میخوام عوضش کنم  خوب بود ولی زیاد تکنیکی کار نمیکرد

من cbt کار میکنم طرحواره هم البته اگر لازم باشه.

میتونم یک جلسه رایگان واستون بزارم خوشتون اومد ادامه بدین

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اطمینان کامل میتونم خانم عالمی رو معرفی کنم. خودم هم با ایشون جلسات تلفنی داشتم عالی و متفاوت با ...

راجبشون اطلاعات میدین؟ چه سبکی کار میکنن تحصیلاتشون چیه و چه مدته باهاشون تراپی میرید لطفا اسم کاملشم بهم بگید ..

پیج ندارن؟

زهرا وافر استاد دانشگاه قم  آیدی منشیشون:@ashena_64

راجبشون اطلاعات میدین؟ چه سبکی کار میکنن تحصیلاتشون چیه و چه مدته باهاشون تراپی میرید لطفا اسم کاملشم بهم بگید ..

پیج ندارن؟

راجبشون اطلاعات میدین؟ چه سبکی کار میکنن تحصیلاتشون چیه و چه مدته باهاشون تراپی میرید لطفا اسم کاملش ...

دکترای روانشناسی بالینی دارن از دانشگاه تهران و علامه

من حدود یک ساله در مورد موضوعات مختلف ازشون مشاوره میگیرم و خیلی زیاد راضی ام

زهرا اندر وافر

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
راجبشون اطلاعات میدین؟ چه سبکی کار میکنن تحصیلاتشون چیه و چه مدته باهاشون تراپی میرید لطفا اسم کاملش ...

میدونم شهید بهشتی خوندن. و اولین جلسه که باهاشون صحبت کردم گفتن انتخاب سبک درمان بستگی به نوع مساله و تیپ فرد داره بازم از خودشون بپرسید دقیق تر جواب میگیرین

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

عزیزم ایشون بهترین مشاوری هستن که تاحالا باهاشون ارتباط داشتم 

من چندین مشاور رفتم ولی مشاوره های ایشون باعث شد مشکل چندین ساله زندگیم حل بشه و از خدا میخوام هرجا که هستن بهترین ها در تقدیرشون قرار بگیره مشکل منو که حل کردن

خیلیم منصف هستن و حق المشاورشون ۹۹ تومنه برا یکساعت برا نیم ساعتم ۷۹ میگرفتن اینو میگم برا خانومایی که هزینه در کنار کیفیت کار براشون مهمه 

اینم شمارشونه ازشون اجازه گرفتم که هرکسی نیاز داشت معرفیشون کنم,بهشون پیام بدین جواب میدن 

09199541937

اینستاگرامشونم اینه 

Moshavere.onlineee

خیلی با درک و خوش برخوردن