2777
2789

من یا این جمعه یا جمعه هفته بعد    یکی از اینا   میریم محضر برا عقد 

یکی دوماه بعد هم جشن عقد میگیریم 

حالا چن تا راهنمایی 

۱. من تو محضر  لباس نمیپوشم با مانتو و شلوارم و کفش مجلسی ام    مانتوم هم مجلسیه روش کار شده   بنظرتون ی دسته گل باشه تو دستم ؟؟؟  مثلا ی دسته کوچیک نرگس 

۲ . اهنگ قشنگ میخام برا محضر. چیزی دارین پیشنهاد بدین ؟؟؟ یا بی کلام یا ی اهنگ با کلام قشنگ 

۳ . حلقه گل و مچ بند گل. قدیمی شده عایا ؟؟

۴ . پذیراییمونم در حد شیرینی و شربته . نظرتون ؟؟؟

۵. چجوری بله بگم.  جمله قشنگ چی ب ذهنتون میرسه ؟؟؟

ممنون ک زمان میذارین و راهنمایی میکنین . بابت نظرات با ارزشتون هم ممنون 😊😍🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه عروس خانم آره گل دستت باشه خوبه براعکس قشنگ میشه،اهنگ هم گل ریزید رو عروس و دوماد یار مبارک باد مبارک باد😁من خودم بله گفتنی گفتم با اجازه آقا امام زمان و پدر مادرم بله🥰پذیرایی میوه هم باشه خوبه

سه ساله خواننده خاموش بودم😁دیگه گفتم منم باید یه کاربری بزنم☺️
ایجان خوشبخت بشی انشالله ولی بتظرم مانتو خوب نیست،،

اخه میخام لباس مجلسی رو تو جشنم بپوشم. جشنمم در حد عروسیه   و اینکه تو محضر فقط،اقوام درجه یکن شاید ۲۰ نفر باشیم 

اخه میخام لباس مجلسی رو تو جشنم بپوشم. جشنمم در حد عروسیه   و اینکه تو محضر فقط،اقوام درجه یکن ...

اگه مانتوت کتی و کوتاه و رنگ روشنه خوبه.فقط حلقه ی گل قدیمی شده ولی حتما یه دسته گل ساده وکوچیک داشته باش

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
اخه میخام لباس مجلسی رو تو جشنم بپوشم. جشنمم در حد عروسیه   و اینکه تو محضر فقط،اقوام درجه یکن ...

بیست نفر زیاده ،،مجلسی نپوش مخضر ،،ی لباس ساده مثلا کت شلوار سفید ،،حلوی موهاتو شیک کن ،،گل بزن،،ی دسته گل سفید ساده

چ گلی مثلا 

الان ژیپسوفیلا مده 

برا عقد خوبه تو عکسم قشنگ نیفته 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹