2777
2789

هفته ۲۶ بارداری هستم 

یکماه پیش همین روز پدرمو از دست دادم 

جدا از شرایط جسمی که همش افت قند و بیحالی پیدا میکنم شرایط روحی خیلی نامساعدی دارم دلم میخواد همش گریه کنم

دلتنگم

خسته ام

همه کارام مونده 

کارای خونه که صفر 

اصلا دستم به اشپزی نمیره 

یک ماهه سازم انداختم به کناری نه تمرینی نه درسی 

زندگیمو یکماهه متوقف کردن انگار

مثل یک ذره ی معلق بین زمین و هوا با هر بادی میرم به جهتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین چکاری حالتو خوب میکنه همونو انجام بده 

بگو مادری خواهری کسی بیاد پیشت کمکت باشه تنها نمون تو خونه خدایی نکرده افسردگی بارداری میگیری

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
عزیزم ببین چکاری حالتو خوب میکنه همونو انجام بده  بگو مادری خواهری کسی بیاد پیشت کمکت باشه تنه ...

مادرم که معلمه بنده خدا

چون پسرم خیلی گیر میده و اذیت میکنه الانشم که تنها شده زیاد نمیریم پیشش

فاصله خونه هامونم دوره از هم مدرسه ش نزدیک خودشونه اونم نمیتونه بیاد پیش ما

یک خواهر دارم که اون از منم بدتره 

قرار بود عید فطر عروسی کنن که بابا فوت شد

تموم لحظه های احتضار و جان دادن بابام بالاسرش بوده 

به خاطر پسرت بلند شو

حتی پدرت هم از حال بدت ناراحته مطمان باش

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care