2777
2789
خانما من هفته ۱۶ هستم و فعلا نمیتونم برم دکتر تا برام قرص جدید بنویسه اشکال نداره که همون فولیک اسید ...

آره عزیزم اینایی که گفتی اوکیه ب۶ که کلا بی خطر هست و راحت میتونی استفاده کنی فولیک هم من‌تا هفته ۲۰-۲۱ میخوردم

ولی برای ویتامین دی سرچ کن گوگل زیاد نباید مصرف بشه بخاطر مسمومیت دارویش

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
آره عزیزم اینایی که گفتی اوکیه ب۶ که کلا بی خطر هست و راحت میتونی استفاده کنی فولیک هم من‌تا هفته ۲۰ ...

پس خداروشکر ویتامین د تو آزمایشم معلوم شد کمبود ویتامین دارم دکترم گفت روزی ۲ تا بخور همراه غذا حالا من موندم وسط غذا بخورم یا بعد غذا قبلاً بعد غذا می‌خوردم الان وسط غذا میخورم باز بعدش غذا میخورم گفت بخورم که باز اول ماه برم آزمایش

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خداروشکر ویتامین د تو آزمایشم معلوم شد کمبود ویتامین دارم دکترم گفت روزی ۲ تا بخور همراه غذا حالا ...

دوز ویتامین دی شما چنده؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
۱۰۰۰

اگر دکتر بهتون گفته که نمیدونم ولی یدونه در روز مجازه ۱۰۰۰ 

میدونی من توی دوره ایی که کرونا داشتم برای ۱۵ روز روزی یدونه ۲۰۰۰ داده بود دکتر بهم 

بازم میگم دیگه اگه دکترتون گفته همون رو انجام بدید

اگر دکتر بهتون گفته که نمیدونم ولی یدونه در روز مجازه ۱۰۰۰  میدونی من توی دوره ایی که کرونا دا ...

منم حس میکنم زیاده ولی خب دکترم گفته اینجوری استفاده کنم

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]