2777
2789

اخه در این حد تباه مگ داریم؟!!!!  تاپیک زدم ک یکی از اشناهامون قاچاق مواد میکنه میگن تو میسوزی😂بدبخت بیچاره معلوم نیست پدرش چکارس ک مواد دست یکی دادن براشون میشه ارزش و فک میکنن دیگران میسوزن 

اخه ماها افلیجیم نمیتونیم مردمو بدبخت کنیم اصلا هم به ذات و وجدان کاری نداره ها😂🖐🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا اون کاربر منظورش این بوده تو سرت تو کار خودت باشه با بقیه چه کار داری 

پ ن پ: نه اینکه افلیج رو معنی کردم منم حرف کاربرو معنی کردم👀

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

رفتم تاپیک قبلیتو دیدم

بهت اینطوری گفتن چون خیلی تاکید کردی که بچه هاشو فرستاده خارج

انگار اگر بدبخت و بیچاره بودن خونوادش

دیگه مشکلی نداشتی با این کارش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم بازم میگم با این افراد بحث نکن فقط براشون متأسف شو 

اخه هنوز باورم نمیشه 

فک نمیکردم جامعه در این حد خراب باشه 

فک میکردم اکثریت وجدان داشته باشن 

ینی اصلااااا باورم نمیشه ک حاضرن به خاطر پول چهارتا ادمو بدبخت کنن

دقیقااااا حتی تو تاپیک هم گفتن،  منتها اینجوری گفتن مگ چیه خب انجام بده منم اگ میتونسم انجام می ...

عادی سازی همینه دیگه .اونقدر دوروبرشون و خودشون هستن که اصلا براشون مهم نیست جوونهای مردم به چه روزی میفتن‌؟

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت