2777
2789
عنوان

چقدر بچه بزرگ کردن سخته😶🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 57 پست

ای خداا اینارو میبینم تنم میلرزه من خیلی ب خواب حساسم 

و امسال تصمیم داریم بچه دار شیم 😭😭 چقد سخته نخوابیدن 

کیا با میل خودشون بچه اوردن و راضین؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی که بچه همسایه ارو آوردن پیشم نیم ساعت نگهش دارم اون داشت گریه میکرد منم داشتم باش گریه میکردم 😂تا بالاخره مامانم رسید نجاتم داد

⁦(?・・)σ⁩                          
چون یه دونه ست سخته... یکی دیگه ام بیار با هم بزرگ شن 

چه دبطی داره دوبرابر باید اذیت شه مگه خواهر برادر  تو توزادی از هم نگه میدارن

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

اوووووووه
فعلا کار داری

دیگه حموم دستشویی نمیشه با خیال راحت بری چه برسه خواب
تا وقتی شیر شب میدی که رو خواب حساب نکن اصلا

بعضی بچه ها بعد از چهار ماه دچار رگرسیون میشن و روزها شیر نمی خوان شب ها مدام بیدارن

😁😁😁

اینجا زیاد از این اُردهای ناشتا میدن 😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین هروز سخت تر میشه... اون بهتر نمیشه فقط تو ب شرایط عادت میکنی همین

من دخترم ۴سالشه هنو آسایش ندارم

درکل وقتی ۵ماهه شه و غذا بخوره کم کم بهتر میشه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
🥴🥴🥴🥴

دختر من نزدیک ی ماهش ک بود کولیکش شروع شد... دهنم سرویس شد😂 بعد خوابش تنظیم نبود بعد مریض شد بعد....

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چه دبطی داره دوبرابر باید اذیت شه مگه خواهر برادر  تو توزادی از هم نگه میدارن

نمیدونم والا.. از نینی سایتی ها شنیدم گفتم😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منی که بچه همسایه ارو آوردن پیشم نیم ساعت نگهش دارم اون داشت گریه میکرد منم داشتم باش گریه میکردم 😂 ...

مثل خواهرمن مادرم بچه خواهرمو وقتی نوزاد بود حمام میکردش خب بچه گریه میکنه دیگه خواهرمم باهاش گریه میکرد😐

یک‌شب درمیون شبا قبل خواب ببرش حمام بعدم قشنگ شیرش بده خیلی تاثیر داره روی خوابش 

تجربه من بعد از سه تا بچه میگه علت اصلی خواب کم و گریه بچه گشنگیه دوم دل درد 

شیرت رو خوب کن خوب بخور مایعات عالی آب گوشت و هرچی که شیرتو زیاد کنه شیرت خوب باشه خواب بچه ت خوب میشه