2777
2789
عنوان

کسی تاحالا موهاشو فروخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 29 پست
دیدم ترسیدم زنگ بزنم پولمو ندن

باید سالن دار باشه طرف. بری اونجا کوتاه کنی. همون لحظه پول تو بگیری.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری انقدر موهات بلند شدن؟ من تا بالای باسنم میاد ولی موخوره شده باید برم بچینم 💔

روغن های مختلف بخر از حموم میای هربار یکی وبزن

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
تهران

خوبه پس به قیمت بفروش

یکی میخواست بفروشه خریدار گفت میام خونتون موهاتو میبینم بعد قیمت میدم به توافق رسیدیم کوتاه میکنم و کارت به کارت میکنم 

اگه خواستی بیاد خونه اصلا تنها نباش مادرتم باشه ولی بری سالن بهتره موهاتو مدلی که دوست داری کوتاه میکنن بعدش ولی قبلش رو قیمت به توافق برسین بعد کوتاه کن 

خوبه پس به قیمت بفروش یکی میخواست بفروشه خریدار گفت میام خونتون موهاتو میبینم بعد قیمت میدم به تواف ...

اره یکم میترسم برای همین میگم سالن بهتره

منو خاله شوهرم باهم رفتیم موهامونو بفروشیم مال اون موخوره داشت گرمی ۱۷ تومن مال من بدون موخوره و بدون رنگ گرمی ۲۵ تومن خاست

خاله شوهرم ۸۰ سانت مو ۱۶۳ گرم بود ۲ ملیون و ۷۷۰

من ۶۰ سانت مو نزدیک ۳۶۰ گرم ۹ ملیون موهام بسیار سنگین و ضخیم بودن

سال ۱۴۰۰

ممنون عزیزم 

عزیزم برو سالن هایی که کار اکستنشن انجام میدن

دوست من به اونا فروخت

البته اونا وزنی میخرن

مثلاً میگفت موهای 50 سانتی گرمی 300.000 تومان 

ولی میدونم دوست من قبل از رفتنش از ایران اینجوری فروخت

منو خاله شوهرم باهم رفتیم موهامونو بفروشیم مال اون موخوره داشت گرمی ۱۷ تومن مال من بدون موخوره و بدو ...

تهرانی عزیزم ؟اگر تهرانی کجا کوتاه کردی ادرس وشماره شو بهم بده