2777
2789
عنوان

خانوما کمککک

124 بازدید | 19 پست

یه جوش به شدتتت بزرگ اندازه یه کف دست رو سینم در اومده نزدیک یک هفتس .جوش که نه مثل آکنه است و ریشه داره و قرمز و کبوده تقریبا

تا حالا اینجوری شدین؟چیکار کنمم😨😰

-بیشه‌هااگرتاریکند،آسمان‌هنوزآبیست🤍′

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بهش دست میزنی درد میگیره غلظت خون داری و اون چرکیه

برو دکتر.

برادر منم سالی یه بار بین دوتا سینه هاش میزنه. انقدر فشارش میده تا کامل تخلیه بشه..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه بهش دست میزنی درد میگیره غلظت خون داری و اون چرکیه  برو دکتر. برادر منم سالی یه بار بین د ...

نه دست زدمم چرکی نبود چیزی توش نیست که بخواد تخلیه شه 

تو گوگل نزن فقط تو این دو هفته که میگه دور از جونتون سرطانه

ای خدا تو این دنیا کم بدبختی داشتیم .بخدا انقد به فکر بچه هام اصلااا به خودم نمیتونم برسم دیگه

ای خدا تو این دنیا کم بدبختی داشتیم .بخدا انقد به فکر بچه هام اصلااا به خودم نمیتونم برسم دیگه

مادر منم همین منو داره انقدر بهم میرسه کهخودش 1 درصد قضیه هست

💕خدا پشت و پناهم تا ابد 💕
تو گوگل نزن فقط تو این دو هفته که میگه دور از جونتون سرطانه

گوگل که بنویسی معذرت میخوام🙈

اب دماغم میاد میگه سرطان.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔