2777
2789

بمون 

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

چند سالته

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹

اووو خیلی وقت داری 

آزاد نرو بزار یه رشته خوب دولتی بیاری 

تازه دوماه مونده به کنکور چرا نمیخونی !؟؟

چون باهمین دوماه هم میتونی رشته خوب بیاری

اووو خیلی وقت داری  آزاد نرو بزار یه رشته خوب دولتی بیاری  تازه دوماه مونده به کنکور چرا ...

با دوماه اخه میتونم؟🥲

نه برنامه دارم نه هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم مشاورا هم ک انقد گرونن خودمم باختم کلا

اگه بچه درس خونی و دقیقه نود نیستی و اراده و پشتکار درس هوندت داری بمون .  منم پارسال توی شرایط تو بودم انسانی بودم نخوندم پشت کنکور موندم نرفتم ازاد ولی نخوندم و هی امروزو فردا کردم یا اگه هم شروع میکردم بعد از دو سه روز خوندنو ول  میکردم .

امسال میرم پیامنور یا ازاد چون ازدواج کردم دیگ شابد برم پیامنور

Believe in yourself
 با دوماه اخه میتونم؟🥲 نه برنامه دارم نه هیچی نمیدونم از کجا شروع کنم مشاورا هم ک انقد گرونن ...

اره 

مباحث پر اهمیت کنکور و یاداشت کن از اونجا شروع کن 

اگه بچه درس خونی و دقیقه نود نیستی و اراده و پشتکار درس هوندت داری بمون .  منم پارسال توی شرایط ...

اره حتما دانشگاه رو برو از نظر من 

درسم خوبه بد نیست احتمالا بمونم...