2777
2789

سلام عزیزان من تعریف دکتر زنده دل متخصص طب سنتی را برای نازایی شنیدم  ولی فقط اینترنتی نوبت میده که واقعا کار سخت و محالی. تهران هم نیستم که حضوری برم مطب آخه میگند نوبت هاش را زودتر می‌فروشند.اگر کسی اطلاعی داره خواهرانه کمکم کنه.دیگه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خیلی تعریفشو شنیدم  ولی ببخشید تجربه ای ندارم  

ممنونم عزیزم. هر کافی نتی هم که رفتم تا برام با سیستم شون نوبت بگیرند یا گفتند اصلا ما نمیتونیم یا گفتند ساعت ۸ صبح هنوز نیومدیم سر کار ‌خودمم لپ تاپ ندارم 

آموزش تخصصی طب سنتی استاد علی تیموری

دوره جامع مهندسی درمان

دوره گوارش

دوره گیاهان دارویی

بصورت مجازی در تلگرام

لینک گروه در تلگرام

https://t.me/a786_132a

آیدی ثبت‌نام در تلگرام

a786_132@

سلام گلم من دو سری رفتم پیش دکتر تخمدونم پلی کیستیک ۲۶سالم دوسال اقدام کردم نشدم رفتم پیش دکتر به تمام نازا ها کپسول مفتاح و یاس رو معرفی میکنن من دوماه خوردم حامله نشدم ول کردم دکتر گفت آنقدر میخوری تا بشی به همه تجویزش همین دارو بود+989195052203 این شماره داروخانش میتونی سفارش بدی من میخام از ماه دیگه انقدر بخورم تابشم واقعا بهتر از داروهای شیمیایی با باور قلبی بخور 

سلام گلم من دو سری رفتم پیش دکتر تخمدونم پلی کیستیک ۲۶سالم دوسال اقدام کردم نشدم رفتم پیش دکتر به تم ...

سلام  عزیزم. خدارا شکر تونستم نوبت بگیرم. به خودم مشکلی‌ نداری ولی برام دارو داد ولی شوهرم ضعیف بود  یه نسخه سه ماهه داد گفت اگه حامله نشدی  دوباره همین نسخه را ادامه بده. الان که سه ماه شد ونتیجه نگرفتم. نمیدونم چیکار کنم

سلام  عزیزم. خدارا شکر تونستم نوبت بگیرم. به خودم مشکلی‌ نداری ولی برام دارو داد ولی شوهرم ضعیف ...

سلام 

ببخشید می پرسم برای ضعیفی همسرتون دکتر چی داد

آیا بادکش و روغن مالی هم بهش داد

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام  ببخشید می پرسم برای ضعیفی همسرتون دکتر چی داد آیا بادکش و روغن مالی هم بهش داد

سلام عزیزم نه فقط دارو داد الان ۴ ماهه مصرف میکنه هنوز جواب نگرفتیم.البته تعداد اسپرم ها خیلی زیاد شده

سلام عزیزم نه فقط دارو داد الان ۴ ماهه مصرف میکنه هنوز جواب نگرفتیم.البته تعداد اسپرم ها خیلی زیاد ش ...

ببخشید می پرسم روی تحرک و مورفولوژی هم تاثیر گذاشته

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

ببخشید می پرسم روی تحرک و مورفولوژی هم تاثیر گذاشته

خواهش میکنم. بعد از سه ماه که آزمایش داد موفورولوژی تغییر نکرده بود.تحرک هم از قبل خوب بود.مشکل ما فقط موفورولوژی هست

سلام من پیش زنده دل رفتم آندومتریوز داشتم درد های شدید شکمی سه روز بستری شدم بیمارستان باز دردها برگشت رفتم پیشش با یه جلسه مشکلاتم فهمید گفت بادکش می‌کنی هر روز یبوست هم نباید داشته باشی آلو برگه زردآلو بخور انجام دادم بعد دو ماه دیگه دردها رفت الان سه سال راحت شدم آندو هم ضعیفه 

برای بارداری هم رفتم مفتاح و یاس معرفی کرد گفت انقد بخوره تا باردار شی من دوماه خوردم نشدم 😢😢😢😢