2777
2789

بعد ب دنیا اومدن مشخص میشہ؟

باردارم ماہ بعد زایمانمہ 70تا اسکاج دارم خودم با دست بافتم دونہ ای 10 تومان توروخدا اگہ میتونید کمکم کنید فروش بشن یکی دہ تا بیستا ھرتعداد ک میتونید،ھرتعداد ھرجا بگید پست میکنم بگید ھم بدم ھمینجا ب فقیر ب نیابتتون بقران میدم،توروخدا اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ بشدت پول لازمم الھی بحق امام زمان خیر ببینید،ھرعزیزی ختم ھم خواست میذارم ب نیتش امضامو بخونید خواستید درخواست بدید🌹

سلام از کجا متوجه شدید تنگی دریچه ریوی داره؟؟؟؟

یعنی اون صدای اضافه قلبش به این تنگی دریچه ریوی ربطی داره؟؟؟

سبز و کبود شدن پشت لبش چی؟؟؟ اونم به تنگی دریچه ریوی ربط داره؟؟؟

برای درمان چکار کردید؟؟؟؟

خوب شد نوزادتون 

لطفاً جواب بدید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از کجا متوجه شدید تنگی دریچه ریوی داره؟؟؟؟ یعنی اون صدای اضافه قلبش به این تنگی دریچه ریوی ربط ...

سلام تو معاینه دکتر فهمید صدای اضافه داره گف ببر اکو بعد گفتن تنگی داره، دکتر قلب گف کبودی ربطی به مشکل قلبش نداره

سلام عزیزم

شما پولیپت رو عمل کردی چندوقت بعد عمل اقدام کردی برای بارداری؟ 

و چندوقت بعده عمل باردار شدی؟ 

دیگه پولیپ درنیومد؟ 

من عمل کردم اخرای بهمن ۱۴۰۱ اما برا دندونم نتونستم تا الان اقدام کنم ، میترسم دوباره دربیاد

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

سلام عزیزم شما پولیپت رو عمل کردی چندوقت بعد عمل اقدام کردی برای بارداری؟  و چندوقت بعده عمل ...

من لکه بینی داشتم عمل کردم مرداد ۹۷، قصد بارداری نداشتم. سال ۴۰۱باردار شدم