2777
2789

شما کدام هفته ها پیش متخصص یا مرکز بهداشت میرفتین،چند بار

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

از اول پیش متخصص ماهی یه بار اخرا هم دو هفته یه بار 

بهداشت نرفتم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

برای مراقبت

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر خودش زمان بعدی را که مراجعه کنیم، میگه...

من۱۶ فروردینبه متخصص رفتم گفت ۱۶ اردیبهشت بیا،بهداشت میگه واجب نیست نرو،چون مشکل نداری

من اصن بهداشت رو قبول ندارم از اول رفتم هرماه پیش متخصص و مکمل و کارامو میکرد ولی بهداشت حتی ی قرص هم بهم نداد تازه قرصاشون هم فک نکنم به درد بخور باشه چون من کم خونی شدید و ویتامین دی داشتم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

مرکز بهداشت اصلا نرفتم 

ولی برای کنترل پیش متخصصم اول بارداری رفتم بعد تا هفته ی سی ام ماهی یکبار میرفتم 

بعدم تا اخر هفته ی سی و چهار دو هفته یکبار 

هفته ی سی و چهار تا سی و نه که سزارین شدم هفته ای یکبار برای چکاپ 

چون بندناف خیلی دور دخترم پیچیده بود 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

اصولاً ماما یا پزشکی که پیشش پرونده دارید خودش میگه چه هفته ای بیاید. 

اولین چک که بین هفته شیش تا ده هست که متوجه بارداری شدید و میرید برای تشکیل پرونده. 

دومی بین هفته ۱۱ تا ۱۳برای سونو ان تی و ازمایش ها

سومی هفته ۱۴ تا ۱۶ برای تجویز ویتامین و اگر یارداری پر خطر دارید سونو چک

چهارمی بین هفته ۱۷تا ۲۲ برای سونو انومالی و ازمایش قند و غیره 

پنجمی بین هفته ۲۳ تا ۳۰ برای سونو وزن و تزریق امپول رگام اگه زوج گروه خونی مثبت و منفی دارید

شیشمی بین هفته ۳۱تا ۳۴ که دوباره ممکنه سونو وزن بخوان و سونو وضعیت جنین

هفتمی بین هفته ۳۵ تا ۳۷ 

هشتمی هم هفته ۳۸ تا ۴۰ که برای زایمان هست و هر لحظه امکان تولد وجود داره😍

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اره به منم گفت چون بچه اولته و سنت بالا نیست و پرخطر نیستی اصلا لازم نیست پیس متخصص بری

منم بچه اولمه و سنم کمه و مشکلی نداشتم ولی چون ازدواجمون فامیلی بود ترسیدم از اول تحت نظر متخصص بودم خیییلی زیاد پول خرج کردم نمیدونم کارم درست بوده یا نه

مرکز بهداشت اصلا نرفتم  ولی برای کنترل پیش متخصصم اول بارداری رفتم بعد تا هفته ی سی ام ماهی یک ...

ماهی یکبار می‌رفتی یا دو هفته یکبار چکار میکرد؟

اصولاً ماما یا پزشکی که پیشش پرونده دارید خودش میگه چه هفته ای بیاید.  اولین چک که بین هفته شی ...

سونو وزن چیه،بهداشت به من چیزی نگفته

سونو وزن چیه،بهداشت به من چیزی نگفته

سونو که انجام میدین برای این که ببینن جنین نسبت به سن بارداری رشد مناسبی داشته یا نه اگه رشد جنین خیلی پایین باشه یا به حدودی کمتر از حد نرمال باشه اول دارو میدن و بعد از چند هفته دوباره چک میکنن که نرمال شده یا نه چون ممکنه بند ناف مشکلی داشته باشه که جفت نتونه کامل به جنین مواد لازم رو بذسونه و رشدش رو تنظیم کنه.

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍