یک راه برای لاغری پیشنهاد بدین که خودتون امتحان کردین و نتیجه گرفتین
غیر از ورزش و رژیم چونکه ورزش و وقت نمیکنم و رژیم هم دارم کالری شماری میکنم ولی هر سه چهار هفته استپ میکنم که مجبورم میزان کالری روزانم و بیارم پایین تر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بعد زایمانم کم خوری کردم ودراز نشست وورزشای پهلو تو ۱۱ماه از ۸۴رسیدم ۷۲...اما پارسال اسباب کشی کردم وخودنو ول کردم شدم ۷۷...بعد هرچی تلاش کردم دیگه پایین تر نمیام یه کم میاد بازم نمیشه حتی دمنوش لاغری نیوشا هم گرفتم دیدم بیشتر میشه اشتهام ول کردم با کم خوری هم کم نشدم ...الان ۴روز هس پیاده روی میکنم با کم خوری ودرکنارش صبح زود بیدار میشم تا ۸دیگه بیدار قبلا تا ۱۱میخوابیدم ...انگار یه کم جمع شده بدنم ....میخوام با پیاده روی کم کنم ...خیلی تاثیر داره ....حتی کالری شماری هم باعث میشه ریزه خواریم بیشتر بشه...من تو عقد بود از ۶۷ خودمو رسونده بودم به ۵۸ با پیاده روی هرروزه....برلی من که پیاده روی خیلی جواب میده