2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم ناراحتم

1011 بازدید | 10 پست

دیروز با شوهرم دعوا کردیم 

از خونه بیرون رفته هنوز که بیاد پسرم باید الان ببرم مهد یکساعت دیگه پسر کوچکم هم عصر ببرم دکتر کارتم تو ماشینه اونم کارت برده 

دوست نداشتم بهش بگم بیاد چون حق با من بوده و مقصر دعوا اونه 

این وسط بیشتر از همه دلم از مادر شوهرم گرفته که اتاق شوهرم 7ساله دست نزده کل وسایل جدید براش خریده اونجا لباس حوله و...

چند سری هم دعوامون شد بچها ول کردم شوهرم اذیت بشه ولی بچها نگه داشت براش 

به نظرتون اینکاراش درسته؟ 

دلم از دستش گرفته صبح پیام دادم بهش بگه که کارتم تو ماشین برا مهد و دکتر لازممه هم ماشین هم کارت گفتم بهش گفتم چون می‌دونم اون خوابه تا دیر وقت ب شما پیام دادم اگه ممکنه بهش بگید 

مادر شوهرم سحر خیز مطمن بودم بیدار ولی فک نمی‌کردم جوابم نده الان میبینم وات استوری گذاشته 

خیلی بهم برخورد 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت نفهمه فکر میکنه داره لطف میکنه 

مستقیم به شوهر ابلحت زنگ بزن بگو عین زنا قهر کردی رفتی حاقل کارتو بیار بده

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

خب مرض داشته زن داده پسرشو 😑

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

به نظرم اصلا اجازه نده شخص سومی از بحث و ناراحتی و قهر شما و همسرتون باخبر بشه..چون ادمایی مثل مادرشوهرتون سو استفاده میکنند و به موقعش طعنه و متلکش بارت میکنند و تخقیرت میکنند..