2777
2789
عنوان

دل درد مداوم کودک ۳ ساله

12841 بازدید | 19 پست

سلام وقت بخیر پسر من نزدیک ب ۳ سالشه حدوداماه پیش ب دلیل زیاده خوری دل درد گرفت و تب کرد ک دکتر بردیم گفت چیز خاصی نیست زیاده خوری کرده شربت ریکولیک داد و خوب شد.اون موقع مدام بغلش میکردم شکمشو ماساژ میدادم از اون موقع ب بعد هرروز موقع خواب میگه دلم درد میکنه.هیچ علائم دل دردی نداره.فقط موقع خواب ظهر و شب میگه دلم درد میکنه .نمیدومم خودشو لوس میکنه بخاطر اینکه بغلش کنم یا واقعا دلش درد میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با بغل کردن خوب میشه شاید بغل میخاد . ولی اگه باز خوب نشه بهتره دکتر ببری چون برادر زاده شوهرم هم دل درد داشت دکترا دلیلش رو تشخیص نمی دادن تا اینکه یه دکتر گفته بود التهاب روده داره و با دارو خوب شد

قدوزنش چقدره؟  خورد خوراکش اصولی؟  یا بزور؟

قدش نمیدونم ولی وزنش ۱۴ کیلو 

نه اصلا به زور چیزی بهش نمیدم هرچه قدر ک‌میل داشته باشه میخوره.یه مدته اشتهاش کم شده قبلا خییلی خوب میخورد.هله هوله هم نمیخوره گاهی ی بستنی میخوره .

الان صبح پاشد گفت دلم درد میکنه گفتم باشه خوب میشه گفت شربت بده دعواش کردم گفتم بسه دیگ‌خوب میشه .پاشو نشست خییلیم سرحال شد یهویی😄

خوب باید آزمایش و سونو‌میدادین. بعد  دکتر نظر میداد. یه مدت تقریبا سه یا چهار ماه پسر منم گاها شکم درد داشت. بردم دکتر سونو‌و‌ازمایش دادیم معلوم شد که غدد لنفاوی شکمش ملتهب شده. دکتر گفت چیز خاصی نیست   دارو و‌جیزی هم نداد، ولی خیالم راحت بود که فکرهای بدی نکنم.

اگه با بغل کردن خوب میشه شاید بغل میخاد . ولی اگه باز خوب نشه بهتره دکتر ببری چون برادر زاده شوهرم ه ...

اره وقتی خوابش میگیره میگه دلم درد میکنه میاد بغلم دیگ هیچی نمیگه یا میخوابه یا بعد ی مدت میره اونور

دکتر حتما تو برنامم هست ببرم ولی تا اون موقع خواستم ازنگرانی دربیام

خوب باید آزمایش و سونو‌میدادین. بعد  دکتر نظر میداد. یه مدت تقریبا سه یا چهار ماه پسر منم ...

حتما میخوام‌ببرم چکاپ بگیرم ازش .فعلا شرایطش نیست ک ببرم گفتم تا اون موقع تاپیک بزنم تجربه مامانای مهربونو بشنوم خیالم راحت شخ

اره وقتی خوابش میگیره میگه دلم درد میکنه میاد بغلم دیگ هیچی نمیگه یا میخوابه یا بعد ی مدت میره اونور ...

فکر کنم بیشتر ماچ درمانی میخاد ولی یه دکتر ببر خیالتم راحت بشه

اره وقتی خوابش میگیره میگه دلم درد میکنه میاد بغلم دیگ هیچی نمیگه یا میخوابه یا بعد ی مدت میره اونور ...

نظر من اینه که دروغ نمیگه و واقعا دلش درد میکنه اما دفع اگه انجام شده جای اون سفت شدن غذاهای قبلی تو روده هاش درد میکنه 

و باید حتما غذاهای آبکی بهش بدی غذا سفت نده 

میوه هم بده آب میوه 

کم کم خوب میشه اگه نشد ببر دکتر عفونت روده نداشته باشه 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه