2777
2789
عنوان

کار های مامانم...

1045 بازدید | 37 پست

نمیخوام بگم ادم بدیه یا برامون تلاش نکرده یا هرچی ولی همیشه توجه و محبت بابام داشت همین باعث شده تا من و ابجیم بخصوص من ک بابایی هستم برم سمت بابام حسودی میکنه و بابامو سریع صدا میزنه یا ب من میگه برو و خلاصه اینکارا جوری ک ما تا میبینیمش خودمون از پیش بابامون میریم...

از ی طرفم بچه ک بودیم ب شدت کنترلمون میکرد الانم میکنه جوری ک من با ابجیم تو اتاق حرف میزنم تو سالن داد میزنه چی گفتی بهش باید ی دور ب مامانمم توضیح بدم..

قبلنا تا مخالفت میکردیم باهاش دوتا میزاشت روش تحویل بابام میداد بابامونم دعوامون میکرد بعدا تر ک دید ما بی تقصیریم جلو مامانم دعوامون میکرد بعد معذرت خواهی میکرد

ادامه اش الان میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضیه ارثی داره بابام بهترین دارو ها براش میگیره تا یکم بحث میکنن مثلن سر ایکه بابام یادش میره چراغ خاموش کنه همه قرصاییییی خارجی ک ب زحمت بابام بسته بسته براش میگیره رو پودر میکنه

من و ابجیم و مامانم جای دیگ زندگی میکنیم بابام بخاطر کارش جای دیگه 

مامانم ی سالی میشه فشار گرفته تااا یکم مخالفت کنیم و نخوایم چیزی ک این میگه سریع خودشو میزنه ب غش و مریضی و بابام زنگ میزنه میگه فلانی ایکار کرد من مریضم و بازم بابام ب ما زنگ و دعوا و نصیحت

قدر مادرت رو بدون

بجای من باشی چی میگی😂😂

باردارم سه هفته دگ زایمانمه

یه قابلمه گنده بادمجون آورده دیشب میگه اینارو سرخ کن بسته بندی کن بیام ببرم

سبزی برام خشک کن نعنا ندارم

برا بچه ام یه جورابم نخریده

من از حق فرزندی خودم نمیگذرم

نفرینش کردم

همیشه منو از بچگی اذیت کرده

همیشه وسایل سنگین راه طولانی میداد من میارم

مهمون های سی چهل نفره راه مینداختم

با اینکه دوازده سالم بودم

کلا بدجنسه

و تقریبا همه فهمیدن

منم انجام میدم و سکوت می کنم تا عمرش تموم شه

❤خدایا شکرت

دیروز ابجیم تو خودش بود سر همین چقد سر ابجیم دادو بیداد و فحشش داد ابجیم و من هیچییی نگفتیم میخواسیم بریم بیرون باز تو راهروی ساختمون داشت داد و بیداد میکرد من فقد بهش گفتم زشته میشنون همسایه ها بعد تا دید پسرهمسایه داره میاد بهم گفت خفه شو احمق منو عصبی کنی همینه...

سوار ماشین ک شدیم بهم گفت خوبت شد حالا منو عصبی کنی ضایت میکنم حتی نمیبینم کی هست یا کی نیست یا کجاییم

با اینکه من فقد گفتم زشته همین

میدونم عزیزم شما یه اخلاقشم بگی کافیه کسی که این حرکات رو داره نرمال نیست که معلومه بقیه رفتارهاش ...

الانم خودشو زده ب مریضی رفتم همه چیش چک کردم نرمال بود فقد میزنه ب مریضی ک بابام زنگ بزنه بگه چی شده اینم بگع اینا ایطور کردن و فلان