2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط مالی و کاری به راه باشه چرا نشه

ولی بنظرم خیلی تاثیر داره ها ولی حتما این مورد عامل عشق و دوست داشتن نیست

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
واقعی باشه ،حد و مرزها رعایت بشه احترام و خط قرمز ها زیر پا له نشه مداوم و همیشگی میمونه ،برای من ک ...

ممنون ازامضای قشنگت واسه من که عشق و عاشقی شدید بود ولی شکاک بودنش و خانواده اش کاری کردن که با یه بچه طلاقم بده امضاتو مینویسم یادم نره باهام چیکار کرد

من ۵ سال دوست بودم ۱۸ ازدواج کردم 

هر روز بیشتر  عاشق همسرم میشم 

هیچ وقت بهم بی احترامی نکردیم بحث کردیم ولی خانواده هم وسط نیاوردیم 

درد و دل کردیم ولی قصاوت نکردیم 

از کمبودها و نقص هم دیگه فرصت طلبی نکردین سرکوفت کنیم 

همیشه بهترین رفیق بودیم برای صحبت و درد و دل و بازی و تفریح و سفر و کنار هم بودن 

هیچ کس هیچ کس ترجیح نمیدم به همسرم 

ممنون ازامضای قشنگت واسه من که عشق و عاشقی شدید بود ولی شکاک بودنش و خانواده اش کاری کردن که با یه ب ...

فداتشم عزیزم 😍🌹

متأسفم بابت اتفاقی ک افتاده قطعاً لیاقت شما خیلی بیشتر از این چیزا هست 

مطمئن هستم اونقدر قوی هستی ک زیر بار این مسائل کمر خم نمیکنی و طوری پیشرفت می‌کنی ک اسمت ب گوششون بخوره از حسرت قلبشون منفجر بشه 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩

۲۸ سال پیش با عشق ازدواج کردم، فامیله،تو پستی و بلندیهای زندگی کنار هم بودیم،کوتاهی ها و نقص های همدیگه رو نادیده گرفتیم،مشکلاتمون رو به بزرگترها انتقال ندادیم و خودمون حلش کردیم هنوز هم همون جوری هستیم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸