2789
وایییی قربونت برم تو هم مثل من.. من فرزند دومیمه که عاشق دخترم و اگه دختر باشه اول برای سالم بودنش ب ...

منم طرفای اورمیه میشه شهرستان پدر مادرم عزیزم 😍. یعنی عموم هم اونجاست.خدانکنه فداتشم.منم دختر دارم همش هم میخواستم اولی دختر باشه.این یکی ناخواسته بود .میگم کاش پسر باشه ک جور بشه دیگه.بازم اول سلامتی😅😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😅😅😅بارداری کلا اینجوریه.حالا ب دنیا بیاد ادم بیشتر دیگه قاطی می‌کنه از بس اذیت و شیطونی دارن

صحیح و سالم به دنیا بیاد قاطی کردن های اونموقع هم به جون میخریم

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]
انشاالله که پسره اول سالم بودنش بعد پسر باشه چند سالشه دخترت

بگم ک کلا تعجب میکنی😅😅الان ۱سال و چهار ماه.تازه دومی بیاد ۱سال و ۹ماه یعنی دوسالشم نمیشه.کارم ساختس😭

منم طرفای اورمیه میشه شهرستان پدر مادرم عزیزم 😍. یعنی عموم هم اونجاست.خدانکنه فداتشم.منم دختر دارم ...

من 24سالمه فرزند اولم پسر 9سالشه دومی سقط شد سه ماهگی الانم 3ومین فرزندم داره میاد 😍😁

من 24سالمه فرزند اولم پسر 9سالشه دومی سقط شد سه ماهگی الانم 3ومین فرزندم داره میاد 😍😁

پس خوبه پسرت بزرگه.من الانشم بخدا کمر درد دارم شدید.گفت جفتت خیلی پایینه استراحت مطلق ولی مگه میشه با بچه ی ساله استراحت کرد

بگم ک کلا تعجب میکنی😅😅الان ۱سال و چهار ماه.تازه دومی بیاد ۱سال و ۹ماه یعنی دوسالشم نمیشه.کارم ساخت ...

وایی عزیزم  پس خیلی کوچیکه هم خودت گناه داری هم دخترت که نمیتونی بهش برسی ولی بازم انشاالله اینم پسر باشه که دیگه بس کنی باهم بزرگ بشن خوبه

خدا نگه داره برات عزیزم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم بیاد بغلت ♥️♥️♥️