2777
2789
عنوان

فک کنم بچم دماغمو شکونده

179 بازدید | 17 پست

سر شب پسرم با سر اومد تو دماغم یه جیغی کشیدم که نگو  یکمم خون اومد ایقد گریه کردم خیلی درد میکنع روش یخ گذاشتم یکم ورمش خوابید ولی بازم درد میکنه دس که میزنم انگار بینیم قوز در اوردع کج هم شده احتمال داره شکسته باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمنم همش تو  دماغم میزنه.همظ دماغ درد دارم یمدته دعوا ش کردم بهتر شده.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
فردا میرم یه جوریم که نمیتونم بخوابم انگار روش فشاره درد میکنه 

دیگه شکسته هم باشه خدایی نکرده تا یک سال نمیشه عمل کرد باید جوش بخوره ببینن به کدوم طرف جوش خورده تا سال دیگه هم عمل بینی ۵۰ میلیون اینا میشه

پسرمنم همش تو  دماغم میزنه.همظ دماغ درد دارم یمدته دعوا ش کردم بهتر شده.

نه این از عمد نبود سرش یهو خورد تو دماغم 

یه بارم با سر رفت تو دندونم دندونم کج شد😐

سرش مث بتنه😐😂

دیگه شکسته هم باشه خدایی نکرده تا یک سال نمیشه عمل کرد باید جوش بخوره ببینن به کدوم طرف جوش خورده تا ...

وای مگ عمل میخواد من نمیخوام دماغمو عمل کنم مگ جاش نمیندازن؟

وای مگ عمل میخواد من نمیخوام دماغمو عمل کنم مگ جاش نمیندازن؟

نه جا نمیتونن بندازن یه حالت فکر. کنم اتل مانند می‌بندد من رفتم بینی عمل کنم چند نفر رو دیدم چند سال پیش بینی هاشون شکسته بود هم کج شده بود هم قوز درآورده بود