2777
2789

اونی که عاشقش بودم بالاخره اومده خواستگاریم، یک ماهم هست باهم ارتباط داریم، اومدن جلو، تنهایی رفتم راجبش تحقیق کردم، مادرش افسار زندگی کل بچهارو گرفته دستش، بخصوص پسرا، اون عروسش روز خوش ندیده، همه ی اینارو میدونم، از طرفی منو این طرف خیلی عاشق همیم، خودشم شخصیتش خیلی سختگیره اما به چشمم نمیاد اینا، با جون و دل ب حرفاش گوش میدم، ازطرفیم خودم تو زندگی شخصیم سرشار از مشکلم، نمیتونم دیگه خانوادمو ببینم، فقط میخوام که برم به این آدم، حس میکنم میتونم باهاش کنار بیام، با مامانم هرروز دعوا داریم خیلی بی منطق و غیرقابل تحمله، الآن با جنگ و دعوا و کتک و بدبختی داره راضی میشه، فقط میخواد بره پیش ینفر که کلی از این آدما کینه داره و کلی بدی میگه، تحقیق کنه... چیکار کنم نره سراغ اون آدم برای تحقیق؟ به پسره بگم یکاری کنه؟ 

فقط اینجوری بگم، من الا کاملا کورم فقط این آدمو با تمام بدی هاش میخوام و فقط میخوام ب زودی از این خونه برم. 

این آدمی ک مامانم میخواد بره پیشش تحقیق الان میتونه بزرگترین مانعم بشه! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو با مامانت نمی تونی کنار بیایی با مادر پسره کنار میایی؟ کور نیستی بلانسبت شما ... هستی نکن خواهشا نکن

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

مگه هدفت از ازدواج خوشبختیه واقعی و زندگیه پر از آرامش نیست؟ پس چرا اینجوری؟ 

اگر دلیل مخالفت مادرت درست و منطقی هست بهش توجه کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

مثال بارز از چاله به چاه افتادنی دختر خوب 

منم چشمم رو بستم روی تمام بدی های طرف مقابلم و گند زدم به زندگیم . این چه کاریه . چهار روز بشین از شکست عشقیت گریه کن و تمام و یه عمر بدبخت نشو

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

مواظب باش از چاله در نیای بیافتی توی چاه 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

احساسی تصمیم نگیر ، خودتم قبول داری که کور کورانه داری تصمیم میگیری! دختره خوب اونایی که هیچ مشکلی نداشتن و با سلام صلوات شروع کردن ، وسطش ب مشکل خوردن ، تو که داری میگی همه بدیهاشو دارم میبینم  

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

پسره اخلاقش چجوریه مگه؟ 

میخوایین با مادرشو یه جا زندگی کنین؟ 

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج