2777
2789
عنوان

بهترین مشاور کودک در تهران

1190 بازدید | 24 پست

سلام 

کسی مشاور خیلی خیلی خوب میشناسه؟ پسرم دو سال و هفت ماهشه برای ترک عادت هاش میخوام دیگه راه به جایی ندارم احتیاج به مشاور خیلی خوب دارم که بهم راهکار بده 

ممنون میشم اگه بگید دوستان🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فاطمه مهرجو روانشناس بالینیه بسیار با سواده. منم پسرم دو سال و هفت ماهشه از این دکتر پکیج های تربیتی هم خریدم عالی بوده

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
ممنونم🧡

خواهش میکنم

سرچ کن مرکز گفتار درمانی یا زفتاردرمانی

هر جلسه نیم ساعت با بچه بازی میکنن و با سوالهایی ک از خودت میپرسن و کارهایی ک تو خونه میگن انجام بدی خیلی خیلی تغییر میکنه. تازه اونجا میفهمی به حساب خودت چه کارهایی انجام دادی و فکر میکردی مفید هست ولی همش اشتباه بوده..در هرمورد هر سوالی داشته باشی برات راهکار دارن

حتما موفق میشی

پسر من هر همش پا میشه میشینه و من دوباره باید بزارمش رو پام. تا میزارم زمین بیدار میشه

چه سخت. پسر من فقط میگه کنار من باش چون تو اتاق جدا می‌خوابه بیدار میشه میگه یا تو بیا تو اتاق من یا من بیام رو تخت تو

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

عزیزم این مشاور زندگی منو شوهرم و نجات داد قسم خوردم معرفیش کنم به همه تا جبران زحمت کنم براش از مشاوره ایشون فوق العاده راضی بودم، خیلی حرفه ای و کاربلد و منصف و با حوصله هستن حق المشاورشون هم بصورت تلفنی و هم بصورت آنلاین ۹۹ تومنه یکساعته و نیم ساعتشم ۷۹ تومن یعنی کارشون عالیه یکبار برین مشاور همیشگی تون میشه👌

مشاوره حقوقی هم میدن نصف قیمت مشاوره های حضوری 

این شمارشون تو هرپیامرسانی ام پیام بدین جواب میدن تماس هم بگیرین باز جواب میدن

09199541937 

اینم پیج اینستاگرامشونه: moshavere.onlineee

عزیزم این مشاور زندگی منو شوهرم و نجات داد قسم خوردم معرفیش کنم به همه تا جبران زحمت کنم براش از مشا ...

خانم توسلی جان

شما تو همه تاپیکها گفتی من و شوهرمو نجات دادن همه فهمیدن از خودشون هستید بس کنید دیگه