انقدر از خاب بیدارم میکرد حتی پروپرانولمم جواب نمیده میخورم.رفتم متخصص برای بار دوم اکو گرفت گفت افتادگیت اونقدری که توی اکوی قبلیت زده نیست.یه مقدار نارسایی هم داره.اینجوری نمیشه مشکلتو دقیق تشخیص داد برات اکوی تخصصی مینویسم بیمارستان بقیه الله برو بده.گفت درمانی نداره خطرش اینه که ممکنه فشار بیاد دریچه پاره بشه.
خیلی نگرانم… حالا چجوری ادامه بدم.من ۲۱ سالمه تازه دارم میرم سر خونه زندگیم.
خانوما چیکار کنم؟؟؟
Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم ۲۳ سالمه و همین مشکلو دارم دریچه میترال من نارسایی متوسط رو هم رد کرده کلا از زندگیم ناامیدم تازه میخاستم ازدواج کنم ولی با این فهمیدن این موضوع ترجیح میدم بهشون جواب رد بدم تا اینکه بعدن سرکوفتشو بخورم
من به خاطر مشکل نارسایی قلبی پیش دکتر پریسا مولایی رفتم واقعا پزشک حرفهای و باتجربه ای هستن داروهایی که برام تجویز کردن و توصیههایی که دادن زندگیمو عوض کرد واقعا ازشون تشکر می کنم سلامتیم رو مدیون ایشون هستم
اگر دنبال یک متخصص قلب با تجربه و دلسوز میگردید، دکتر اسدزاده رو پیشنهاد میکنم. من برای مشکل فشار خون و قلب پیش ایشون رفتم و خیلی راضی بودم واقعا خدا خیرشون بده