2777
2789
عنوان

نارسایی قلب

6941 بازدید | 15 پست

انقدر از خ‌اب بیدارم میکرد حتی پروپرانولمم جواب نمیده میخورم.رفتم متخصص برای بار دوم اکو گرفت گفت افتادگیت اونقدری که توی اکوی قبلیت زده نیست.یه مقدار نارسایی هم داره.اینجوری نمیشه مشکلتو دقیق تشخیص داد برات اکوی تخصصی مینویسم بیمارستان بقیه الله برو بده.گفت درمانی نداره خطرش اینه که ممکنه فشار بیاد دریچه پاره بشه.

خیلی نگرانم… حالا چجوری ادامه بدم.من ۲۱ سالمه تازه دارم میرم سر خونه زندگیم.

خانوما چیکار کنم؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
بعضی دکترا ادمو نا امید میکنن برو یه دگتر دیگه انشالله چیزی نیست  علایمت دیگه چی بود؟

تپش قلب که قشنگ روی سینم میدیدم انقدر محکم بود.توی خواب پشت کمرم و توی دستم نبض شدید.نفس تنگی

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچیی عزیزم اصلا نترس  اولا که انشالله انشالله هیچی نیست اگه باشه هم

دارو بهت میدن  نگران نباش  مسئله ی پیش نمیاد🌹

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
هیچیی عزیزم اصلا نترس  اولا که انشالله انشالله هیچی نیست اگه باشه هم دارو بهت میدن  نگران ...

شما هم دارید؟

تپش قلب که قشنگ روی سینم میدیدم انقدر محکم بود.توی خواب پشت کمرم و توی دستم نبض شدید.نفس تنگی

منم از هفده سالگی پرولاپس دریچه میترال دارم 

الان احساس میکنم تپشم بیشتر شده تنگی نفس دارم سی سالمه دکتر هم میترسم برم 

ولی ناامید نباش برو یع دکتر دیگه انشالله چیزی نیست اگه هم باشه صددرصد درمان داره 

کدوم شهری

چشمها حقیقت رو میگن 
منم از هفده سالگی پرولاپس دریچه میترال دارم  الان احساس میکنم تپشم بیشتر شده تنگی نفس دارم سی ...

طهرانم.دکتر گفت درمان نداره پرولاپس میترال.فقط قرص و دارو اگرم خیلی زیاد باشه جراحی

شما هم دارید؟

نههههه  همسرم افتادگی داره  خواهرسوهرم هم داره

دارو میخورن پراپونول اونم گاهی

پدرم هم بطن چپش فقط25درصد کار میکنه ولی دارو میخوره  من هم بهترین حالت دیدم هم بدترین حالت

بزای همین میگم نگران نباشین  حتمااااا برای خودتون سوزه حشر زیاد بخونین انشالله رفع میشه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
طهرانم.دکتر گفت درمان نداره پرولاپس میترال.فقط قرص و دارو اگرم خیلی زیاد باشه جراحی

اع پس حتما برو پیش دکتر محمدعلی صفایی 

قبلا شهر ما بودن ولی چند سالی هست اومدن تهران خیلی دکتر با تجربه و خوش برخوردیه 

چشمها حقیقت رو میگن 

منم ۲۳ سالمه و همین مشکلو دارم دریچه میترال من نارسایی متوسط رو هم رد کرده کلا از زندگیم ناامیدم تازه میخاستم ازدواج کنم ولی با این فهمیدن این موضوع ترجیح میدم بهشون جواب رد بدم تا اینکه بعدن سرکوفتشو بخورم

سلام خوبین ببخشین شما  علائم نارسایی یا شل شدن دریچه قلبتون چیا بود؟من یهو سر دلم خالی میشه ضربان قلبمم نامنظمه امروزم یهو قلبم انگار سوزن فرو میکنن درد میکنه نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید 

من به خاطر مشکل نارسایی قلبی پیش دکتر پریسا مولایی رفتم واقعا پزشک حرفه‌ای و باتجربه ای هستن داروهایی که برام تجویز کردن و توصیه‌هایی که دادن زندگیمو عوض کرد واقعا ازشون تشکر می‌ کنم سلامتیم رو مدیون ایشون هستم