2777
2789
عنوان

اوج پیری در جوانی

223 بازدید | 5 پست

بیست و دوسالمه دوسالش درگیر استرس کنکور و فشار خانواده گذشت دوسالشم ازدواج کردمو درگیر نازایی و حرف بقیه پنج ماه بود حامله بودم فککردم زندگی روی خوششو بهم نشون داده تااینکه سه روز پیش خیبی نامردانه بچم سقط شد سه روزه کارم شده گریه جنین طبیعی اومد ولی جفتم کورتاژ شد حال جسمیمو میتونم تحمل کنم ولی حال روحیم داغونه😔

همش میگم کاش منم میمردم اون تنها دلخوشی منو شوهرم بود همه میگن بازم میارین ولی کسی خبر نداره اونم باهزارتا دکتر رفتن بدست اورده بودیم از این همه غم چجوری نفس میکشم نمیدونم💔

خدا بزرگه 

شاید حکمتی داشت 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم به درد اومد خدا صبرت بده خیلی سخته 😔🌹

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚