2777
2789
عنوان

دوز شربت پلارژین کیدز چقدره

24639 بازدید | 28 پست

سلام دوستان برا بچه ای ک ۱۶ کیلو هستش دوزشو میدونید؟رو خودش زده ۳وعده هر وعده ۲.۵ ک بنظرم جواب نمیده 

کسی تجربه داره؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد

من یه ق غذاخوری میدم باهمین شرایطت

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صادقانه من همیشه به کوچولو بیشتر میدم نه خیلییی هااااا

یه ذره بیشتر میدم

شما هم مثلا سه   بده یا سه و‌نیم هیچی نمیشه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
یه قاشق همون دو سی سی میشه؟

نه یه قاشق ۵سی سی میشه 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
صادقانه من همیشه به کوچولو بیشتر میدم نه خیلییی هااااا یه ذره بیشتر میدم  شما هم مثلا سه&n ...

بنظرم منم باید این کارو کنم چون بعده ۳روز هنوزم سرفه داره

اللهم صل علی محمد وآل محمد
زود خوب شد؟من سه روزه میدم هنوزم سرفه هس

آره این سری با همین پلارژین خوب شد

ولی سری قبل بچم مداااام سرفه میکرد 

ینی میگفتم الان دیگه بالا میاره

بردمش درمانگاه اطفال براش تو سرم آنتی بیوتیک زدن همون چند ساعت بعد کااامل خوب شد

بچه ها نمیدونم ب دردتون میخوره یانه دخترم ۴سال و۷ ماهشه

،۱۰ روز پیش وزن و قدشو گرفتم ۱۵ کیلو و قدش ۱۰۲،متاسفانه کم بود،شربت ارژی پلاس ،فروگلوبین و استئوکر ،و هرروز ۲ لیوان شیر رو شروع کردم امرکز بردمش دوباره وزن و قد

قدش ۱۰۳ و وزنش ۱۵کیلو ۱۵۰ گرم بود

خیلیییییی خوشحالم

برا دخترمنکه استپ وزنی داشت و رشدش خیلیییییییی کم بود تو ده روز معجزه هس بنظرم

گفتم شاید ب کارتون بیاد☺️

سلام من هر شب و هرصب بهشون تقریبا ۳ سی سی میدم،فعلا درگیر سرماخوردگی ان،چون عسل داره گلوشون رو نرم میکنه و کمتر سرفه میکنن، ولی لازم باشه ۳ تا چهار بارم میدم ،اگه برای رفع سرفه میدی باید صبور باشی،و یه سری پرهیز غدایی داشته باشی،مثلا لبنیات نخوره که دوباره سرفه برگرده،،،